Viktige seire til Spurs og United

Tottenham Hotspur

Tottenham

Igår fikk vi se 2 uhyre viktige kamper, som begge -for min del ihvertfall-endte ganske overraskende. Jeg hadde tro på City hjemme mot United, men ikke på Spurs hjemme mot Chelsea…. men jeg liker litt at jeg bomma- mest fordi jeg gjerne vil ha Spurs med til Champions League neste år.

Slik ser tabellen ut med 3-4 kamper igjen for de fleste lagene: (lag-kamper-poeng)

1 Chelsea 35 77
2 Man U 35 76
3 Arsenal 34 71
4 Tottenham 34 64
—-
5 ManCity 34 62
6 Liverpool 34 56
—-
7 Aston Villa 33 55
8 Everton 35 54

Dersom Chelsea vinner FA-cupen over P`mouth vil 7.plassen gi Europaliga- dvs at Tottenham er sikret Europaspill uansett-og det ser egentlig ut til at det bare er City som kan ta fra de Champions League spill, mens Liverpool må stå på for at ikke Everton og Villa skal frarøve de Europaspill overhodet- for en nedtur det ville vært for Liverpool….
Tottenham har et tøft program igjen, men nå har de slått både Arsenal og Chelsea-står ManUnited for tur? Og glem ikke Arsenal ik gullkampen, med seier idag er de kun 3 poeng bak Chelsea! Det er uhyre spennende helt ned til 8-9 plassen altså angående Europaspill, 1-3plassen på seiere og 4-7 plassen om siste Champions League plassen… kanonavslutning på Premier League denne sesongen, det er sikkert!

Tips:
Tottenham retrotrøye 1978 399dkk


Hvem vinner Premier League?

Chelsea
Manchester United
Arsenal

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.