Viasat kjøper opp rettigheter til Premier League

Manchester United

Manchester United

Viasat har sikret seg rettighetene til PL i Sverige, og Canal+ er nå kjørt helt ut av banen når det gjelder Premier League rettighetene, men sitter fortsatt på rettighetene til Serie A og Primera Division. Spørsmålet er vel om det er nok. Og for oss fotballfans er dette dårløige nyheter. Rettighetene blir delt mer og mer opp, og det blir dyrere og dyrere å følge med.

Premier League-fotball er en av verdens ledende sportsrettigheter som trekker store seermasser over hele verden. De komplementerer vårt allerede sterke tilbud på av premiumsport på en perfekt måte. Det finnes en veldig stor interesse for engelsk fotball i Sverige og en tradisjon for nære bånd til den engelske ligaen, sier konsernsjefen i MTG, Hans-Holger Albrecht ifølge Kampanje.

Pr.idag f.eks må jeg ha både Viasat Fotball og Canal+Sport for å følge mitt lag i Primera og CL- skal jeg følge tippeligaen også (utover de kampene som sendes gratis) må jeg ha TV2 sport også.
Da snakker vi kansje 750kr måneden omtrent for å følge 2 lag.

MEDIA

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 Comments on Viasat kjøper opp rettigheter til Premier League

  1. Eneste stremtjenesten jeg bruker i noen grad er unibet som jeg la til nederst i artikkelen nå- den har fungert bra men man får ikke fullskjerm. Jeg synes uansett stream/web-tv bare blir dårlig erstatning. Kanskje noen andre som leser her kan dele erfaringer fra live.aftenposten eller live.vg….

    ViasatOnDemand har jeg heller ikke prøvd, men man skal vel ikke se mer enn 3-4 kamper før man har dekket månedsavgiften der….

    Jeg forsvarer investeringene ved å be kompiser på besøk og se kamper sammen, da blir det sosialt og man får mer igjen for pengene 🙂

  2. Har du testa live.aftenposten.no eller live.vg.no? Isåfall, kan du si om det er bedre bildekvalitet på tv2 sport? Er jo mye billigere ihvertfall.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.