Varane leverte varene i El Clasico

Det var på forhånd knyttet stor spenning til onsdagens El Clasico i semifinalen i Copa del Rey 2012/2013. Mye fordi Real Madrid var kraftig rammet av skader og karantene i bakre ledd og bla stille med unggutten (19 år) Raphael Varane som midtstopper. Det viste seg å være liten grunn til bekymring av den grunn- Varane storspillte og var sammen med Iniesta banens beste spiller, og klart best på Real Madrid.

De to beste involveringene hans var en redning på streken og scoringen på en heading, et flott mål. En meget imponerende kamp av unnggutten, som nok får mer spilletid fremover både pga skader og pga egen innsats. Det kan fort være en fast midtstopper for Real madrid fremover dette, og da tenker jeg ikke bare på denne sesongen.

Kampen endte forøvrig 1-1 etter scoringer av Fabregas og nevnte Varane. En flott fotballkamp som bølget frem og tilbake med sjanser til begge lag. Både Pedro og Alba burde scoret for Barcelona, mens Ronaldo var veldig nær med en heading bla. Alt i alt et noenlunde rettferdig resultat tror jeg de fleste er enige om-og viktigst av alt- fotballen var i fokus! Lite krangling, ingen stygge episoder og høy tenning, slik skal fotballkamper være!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.