TV2 samler all Engelsk fotball i sitt TV-rike

Tottenham Hotspur

Tottenham

TV 2 har fredag 17.08.2012 inngått avtale om kjøp av rettighetene til engelske Championship, FA-cupen, Ligacupen, Community Shield, playoffkampene til Premier League og engelske landskamper.

Dvs at absolutt all engelsk fotball (med unntak av VM-kvalifiseringskampene selvsagt) vil være å finne på TV2 plattformen. Personlig syns jeg dette er gode nyheter-det er jo blitt både dyrt og tungvint å følge fotball på TV etterhvert-for meg f.eks som vil følge PL OG «mitt» lag BArcelona må jeg ha både TV2PL-pakken og Canal+ Sportpakken. Dette er 249+269/mnd. Så begynner snart Champions League og det må jeg jo få med meg- det er vel fort 199-249(???) ekstra i måneden. Selv om jeg huske rå avbestille for sommermånednene snakker vi fort oppunder 10 000 i året for å se fotball altså. Mye penger rett og slett….

RYDDESALG 2011/2012 drakter

Med PL-kanalanene, den nye TV2 Sport og Zebra har TV2 mange kanaler å fordele kamper på så forhåpentligvis betyr dette bedre dekning når rettighetene er samlet på tross av problemer med kamper som går samtidig. Det er jo fint for bredden i fotballen at man kan se annet enn storlagene, og lag som Leeds f.eks har jo mange supportere i Norge på tross av at de ikke har vært i PL på noen…år 🙂

Terminlisten Premier League 2012/2013

Terminlisten Primera Division 2012/2013

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.