TV-kanalen MAX overtar NRK sine eliteserie kamper i fotball

Fotballmoro

I kveld fotballdebuterer den nye TVNorge-kanalen MAX med å vise landskampen mot Irland. Nå har de også kjøpt NRKs rettigheter til å vise en eliteseriekamp fra hver serierunde de to neste sesongene.
Både Fotballforbundets informasjonssjef Svein Graff og TVNorges direktør Harald Strømme bekrefter at MAX har kjøpt 60 eliteseriekamper de neste to årene.
Den nystartede kanalen overtar dermed NRKs ene direktesendte kamp pr. serierunde for 2011. I tillegg har Max kjøpt den samme pakken for 2012.

En drømmestart for oss. Det treffer vår målgruppe perfekt og sikrer at MAX blir en viktig kanal. Dette er en stor seier for oss. Det blir veldig interessant med Solskjær i Molde, et spennende Vålerenga og ny trener i Rosenborg, sier en svært fornøyd Strømme.

Hva med oss som ser fotball-er vi fornøyde? Foreløpig er jeg ikke fornøyd- det har nok mye sammenheng med at GEt som jeg har Tv fra ikke har avtale med MAX-TVNorge enda og dermed har jeg ikke kanalen. Samme gjelder såvidt jeg vet de som har VIASAT som leverandør. TVnorge anslår sin dekning til ca 60% foreløpig, dvs at ca 2 millioner nordmenn ikke kan se landskamp ikveld. Det er vel grunn til å tro at dette ordner seg for de fleste, MAX har gode kort på håneden nå. Så får vi se hvor lenge det går før dette blir en betalkanal….

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.