Totti, Toni og Di Natale ikke til VM i Brasil

Veteranene Totti, Di NAtale og Luca Toni hadde nok alle et lite håp om å få delta i VM i Brasil i i somemr, og særlig Totti har nok hatt et reelt håp. Det håpet er nok i stor grad borte nå, ihvertfall ifølge denne uttalelsen fra Italias landslagssjef Prandelli:
Jeg har stor respekt for disse spillerne og de fortjener en bedre forklaring enn det de får i dag, men de vil bare komme med hvis det blir krise

Litt merkelig spør du meg- nå er det ikke FLUST med målscorere hos Italia- Balotelli er vel førstevalget, men han har jo ikke tatt helt av denne sesongen han heller…Mattia Destro fra Roma og Ciro Immobile fra Torino er to yngre alternativer men er de noe å satse på i et VM?

Immobile er den som har imponert mest spør du meg, 19mål/29kamper for Torino er meget sterkt-men veteranen Luca Toni er ikke langt bak med sine 17mål på 29kamper for Verona. Destro har pent snitt, 13mål/18kamper, men burde vel kanskje hatt flere kamper i bena for å bære en stor byrde i et VM? Balotelli har 13mål/25 kamper og leverer dårligere målsnitt enn alle spisskonkurrentene utenom Natale som har 11mål29kamper. Totti 7mål/13kamper og er altså ikke langt bak målsnittet til Balotelli faktisk…

Nå skal man ikke ta med spillere til VM basert på gamle prestasjoner, men på meg virker det noe uklokt å utelate spillere som har erafring og fortsatt leverer på høyt nivå fra et VM, jeg tenker da særlig på Totti og Toni.

Kampoppsett og sendeoppsett VM Brasil 2014 her

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.