Tottenham på vei mot noe stort?

Tottenham Hotspur

Tottenham

Oppdatert 28.03
Det gikk Spurs vei idag- nye 3 poeng sikret hjemme, og Aston Villa tapte hele 1-7 mot C Chelksea-viktig poengtap, og viktig for evt målforskjel!
****
Det har vært en fornøyelse å følge Tottenham denne sesongen, og nå er de virkelig i støtet. Ikveld tok de seg videre til FA cupens semifinale med 3-1 seier over «norske» Fulham, en kamp hvor de måtte stille uten flere viktige spillere pga skader. Men savnet av bla toppscorer Defoe virker ikke å hemme Redknapps gutter, noe som bla skyldes at Pavlutsjenko har funnet målformen-og at de har hentet den islandske leiesoldaten Eidur Gudjohnsson.

I Premier League ligger de på en sterk 4.plass, og ikveld mistet utfordrene til den UTROLIG viktige 4.plassen Aston Villa og MAnchester City hhv 2 og 3 poeng i sine kamper, etter skuffende 1-1 og 0-2 mot hhv Sunderland og Everton hjemme. Tottenham er nå i god posisjon til å kunne avjøre kampen om 4.plassen selv, og for en opptur det ville vært for Tottenham om de kapret 4.plassen med mulighet for Champions League neste sesong!

Hva tror Dere- klarer Tottenham 4.plassen, og kan de ta FA-cupen- de møter et Portsmouth i oppløsning i semifinalen og vinneren av Chelse-Ason Villa i finalen….

Tips:
Tottenham skjerf kun 99dkr
MEDIA
tv2 vg Tv2 VG VG TV2 TV2

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

6 Comments on Tottenham på vei mot noe stort?

  1. Synd med Liverpool men har ikke troå på de uansett 😉

  2. Nok en gong så gjekk resultatene tottenham sin vei. Satse på at det holde seg sånn de 4 neste kampene!

  3. De er på vei til finalen hvertfall…
    Om de når helt opp er jeg ikke sikker på, men som tottenhamfan håper jeg på noe stort!

  4. Ikke så helt sikker på den 4.plassen enda. Selv om de møter Portsmouth til helga, en kamp som selvfølgelig bør og må gi 3 poeng, ser April forferdelig ut. I tre kamper på rad møter de hhv. Arsenal, Chelsea og Manchester U. Disse lagene har Tottenham, i likhet med de aller fleste andre, dårlig score mot så det blir fremdeles tøft. Har ikke sjkekket motstandernes oppsett på slutten, men konkluderer at den gode trenden MÅ fortsette for at det skal gå veien. PS: I den neste kampen i både serien og cupen møter de Portsmouth, to kamper som skal være plankekjøring sånn som P-mouth framstår for øeblikket. Dette vil gi 3 gratis poeng og FA-cupfinale.
    GO SPURS!

  5. De neste kampene er utrolig vansklige! Gjør de det godt her så er nok 4 plassen i boks!! Har ganske stor tro på spurs gutta nå!!

  6. Vinner lett, uansett om det blr Chelsea eller Aston Villa i finalen;)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.