Tottenham med 4-6-0 og seier over WBA

Topttenhams store leder Levy har fått mye kritikk i de to siste overgangsvinduene for å ikke hente en «skikkelig» spiss til klubben, og med Ade i Afrikamesterskapet (ikke at han har scoret så mye før han reiste da..) ble dette veldig tydelig i bortekampen mot WBA idag. En veldig viktig kamp mtp 4plassen og CL spill ettersom Everton bare fikk ett poeng hjemme mot Villa igår og Chelsea tapte mot Newcastle. Det er slike helger man MÅ sette 3 poengerne!

Det var derfor litt sjokkartet stemning i sofaen litt før pause når Defoe gikk ned med noe som så ut som en lei overtråkk- det var ingen andre spisser. Ikke som i «ingen gode» eller noe-men som i INGEN SPISSER. Nyervervelsen Lewis Holtby ble satt innpå, og Tottenham spillte plutselig 4-6-0 som Spania i EM-men Spanias midtbane er da heller ikke som andre midtbaner…

Heldigvis for Tottenham mistet Popov hodet omtrent før 2.omgang var igang, ble belønnet med et korrekt rødt kort for spytting mot Walker og etter det tok Tottenham over kampen- men slet med å score, jfr mangelen på spisser… Igjen ble det fantastiske GAreth Bale som ble redningen med et knallskudd fra distanse, og 3 viktige poeng. Men spissproblemet er ikke borte, og nå er Defoe skadet også…..det kan bli mer «spansk» fotball fra Tottenham fremover!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.