Torres og Luiz til Chelsea og Carroll til Liverpool

chelsea

Chelsea Football Club

Siste overgangsdagen i januarvinduet ble preget av panikk og galskap etter min mening. Chelsea som har 2 av verdens beste spisser i troppen (Drogba og Anelka) brukte 480 millioner på å hente en skadeplaget Torres mens Liverpool i panikk brukte 320 millioner på å hente en spiller som har prestert en halv sesong for Newcastle som erstatning….

Nå er Chelsea «safe» på den måten at Torres tross alt har levert mer eller mindre jevnlig over flere sesonger for flere lag, men hvordan tør Liverpool bruke så mye penger på en spiller som bare har prestert en halv sesong? Her gambler etter min mening Liverpool enormt, for de har ikke de økonomiske musklene Chelsea,MAnUtd eller ManCity har og ender Carroll opp med å floppe har de gjort det helt store. Det er ikke gitt at CArroll leverer i en annen klubb, dette har vi sett mange eksempler på tidligere. (Skrekkeksemplet er kanskje Shevchenko som gikk fra å være kanskje verdens beste spiss i Milan til benkefyll i Chelsea). Etter min mening burde de heller kjøpt to billigere spisser, man får to bra spisser for 2*160 millioner…..

Chelsea hentet også David Luiz fra Bnefica for 210 millioner, et fornuftig kjøp spør de meg. De har vært utsatt på midtstopperplassen denne sesongen med både Alex og terry ute i perioder, og Luiz kan gå rett inn på laget. Han har også fremtiden foran seg så dette kan vise seg å være et veldig godt kjøp.

Youll never walk alone Liverpool

Youll never walk alone

Phew- det ble litt av en kveld på slutten her 🙂 Totalsummen for overgangene i Premier League er ikke kjent enda, men en sum på rundt 1.2-1.4 milliarder virker trolig, ettersom disse 3 overgangene var på 1 milliard alene….

Kjøp Liverpooldrakt her
Kjøp Chelseadrakt her

MEDIA
vg vg vg svd vg vg vg vg

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

3 Comments on Torres og Luiz til Chelsea og Carroll til Liverpool

  1. Sant det Haakon, og med Drogba+Anelka med Kalou,MAlouda mfl i bakhånd synes jeg dette er litt rart av Chelsea…

  2. haakon // 01/02/2011 at 1:34 pm //

    synes torres var særs dyr da..og han har sjelden levert over en halv sesong selv pga av skader,men skal ha for at han leverer halvsesong etter halvsesong. men i PL så er skadeplager en del av spillet..så for å si det på ditt språk, hadde fått et par syke spiss-talenter for 2*240 mill også 🙂

  3. Latterlig at Chelsea skulle gå for Torres i siste øyeblikk.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.