Tips nettspill

Betway er et av selskapene som har vært store på nett i mange år. Et utrolig stort antall spill er tilgjengelige på deres side som f.eks Casino Norge. De har faktisk pr.d.d over 450 tilgjengelige spill!

For oss som liker Odds har de et meget godt utvalg. Jeg er særlig begeistret for at man kan spille på kampsport som f.eks UFC-dette er ikke akkurat noe NT leverer for å si det sånn, og det er mye mer underholdende å kose seg med showene når man har noen kroner på resultatene spør du meg.

Hos Betway får man pr.d.d faktisk bonus på de første 3 innskuddene, det betyr at man kan prøve seg frem litt før man evt velger å dedikere seg til siden og allikevel få bonus- veldig bra! Siden er bygget opp slik at det er enkelt å finne frem, særlig setter liker jeg måten de har arrangert oddstippingen på.

Betway har selvfølgelig alle godkjennelser i orden, mer informasjon om det finner man via bannere på hjemmesiden deres. Der finner du også råd vedrørende spilling, informasjon om problematisk spilling og annen informasjon en seriøs tilbyder har.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.