Tidenes FA-cup helg i England?

Var dette tidenes merkeligste fotballhelg i England hva FA cupen angår? Jeg har aldri sett på maken til resultater ihvertfall, og tippeselskapene må ha gått med et solid overskudd denne helgen! 5 Premier League lag slått ut av cupen av lag fra lavere divisjoner, det er egentlig ikke til å tro. Og for noen av lagene snakker vi motstand også under Championship nivå…

Fredag 25.januar
Millwall-Aston Villa 2-1

Millwall ligger på 9.plass i Championship og passet på å gjøre Villa-krisen enda større på fredag da de vant 2-1 og slo ut laget fra Birmingham. Aston Villa er nå i fritt fall på alle fronter virker det som…17.plass i PL og 8 kamper siden siste seier…

Lørdag 26.januar
Norwich-Luton 0-1

Norwich er på 13.plass i Premier League- Luton spiller i Conference North, dvs divisjon 5 i ligasystemet. Jeg gjentar- 5 nivå i England. Det skal ikke være mulig! På hjemmebane!

Queens Park rangers- Milton keyes Dons 2-4

HArry Redknapp hadde nok håpet på et oppsving i FA cupen, QPR sliter i Premier League med sisteplass og hjemmekamp mot Milton Keys Dons fra League One (3. nivå i England) burde gitt seier, avansement og en moralsk viktig seier. Slik gikk det ikke-de tapte 2-4 etter det som nok var en uhyre underholdende kamp for alle andre enn QPR fansen.

Søndag 27.januar

Brentford-Chelsea 2-2

Chelsea må ut i omkamp etter å ha bare klart uavgjort mot League One (3.nivå i England) laget Brentford, forøvrig trenet av Uwe Røsler. En liten trøst-uhyre liten- er det kanskje at Chelsea nok var best og vel skulle hatt en straffe på slutten av kampen?

Fotballmoro

Fotballmoro

Leeds-Tottenham 2-1

Den gamle storheten Leeds som spiller i Championship fikk Tottenham på besøk, et Tottenham som ligger på 4.plass i PL og kom med nokså toppet lag. Det holdt ikke, og det ser dårlig ut for pokale på White Hart Lane i år igjen desverre….

Oldham-Liverpool 3-2

Liverpool får det ikke helt til i PL og er et stykke unna den Champions League plassen de nok håpet på før sesongen. Oldham derimot har mer enn nok med å klamre seg til League One (3.nivå i England) for tiden-men slik så det ikke ut på søndag. Oldham sppillte til tider ball i hatt med Liverpool, da spesielt ungguttene til Liverpool sviktet og vant fortjent 3-2 hjemme.

Oppsummert:
5 PL lag ute av FA cupen denne helgen, Chelsea må ha omkamp og jeg tror jeg konkluderer med at merkeligere cuphelg har man ikke sett i England i moderne tid. Var det flere som røk solid på kupongene i helgen eller???

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.