Spania vinner VM!

Lionel Messi

Lionel Messi

Da er det under 4 dager(døgn) til det hele starter i Sør Afrika og her på fotballmoro.no er det på tide å kåre vinneren av årets Vm-på forskudd altså. Med andre ord en fin mulighet til å drite seg skikkelig ut, eller innkassere gode penger og fremstå som ekspert for en kort periode ihvertfall…..

Nå skulle jeg ønske jeg hadde et supertips her- et undervurdert lag fullt av stjerner jeg tror kan gjøre det i år, overraske alle og ta oss med storm…men neida. Selv om jeg tror lag som Chile, Serbia og kanskje USA kan overraske blir jeg nødt til å tippe som alle andre-Spania vinner i år.

Det er ingen vei utenom favorittstempelet til Spania-rett nok har de hatt god stall mange ganger før, men for 2 år siden brøt de en lang barriere og ble Europamestre-og fjernet derfor «mesterskapsforbannelsen» de har lidd under i mange år. De har en fantastisk stall med seg til Sør Afrika, og et lag med spillere som Casillas i mål, Puyol og Pique i forsvaret, Xavi, Fabregas og Iniesta på midten-og Villa og Torres på topp for å nevne noen- det laget kan vinne ALT om det klaffer. Selvsagt-det er ikke alltid det klaffer, det har vi sett gang på gang i mesterskap gjennom tidene.

Hvem er så de heteste utfordrerne dersom Spania skulle svikte? Det vil normalt være Brasil og Tyskland det, de er normalt alltid på topp 3 før VM-og ikke sjeldent er de der når pokalene deles ut også. Sør Afrika 2010 kan bli annerledes. Tyskland lider under mange skader og et delvis urutinert lag, mens Brasil mangler mye av den offensive kraften som har kjennetegnet laget så mange ganger. Hvis Kaka og Robinho svikter-hvem skal imponere oss når Pato og Ronaldinho ikke engang er med? Og hva med England og Italia-fotballnasjon nr 1 og regjerende mestre? Nei-de har for svak tropp, enkelt og greit.

Nei, jeg holder Argentina og Nederland som større utfordrere, begge lag mest pga offensive egenskaper-.jeg mener-se på Argentina, et lag som kan stille med Tevez-Higuain-Messi som spisstrio kan i teorien vinne hva det skal være. På den annen side lider laget under en trener som utelater spillere som Cambiasso pga «visjoner i en drøm» og innimellom jobber mot både seg selv og omgivelsene. Nederland derimot har mer balanse i laget, men det er det offensive spillet som kjennetegner også dem, og får de det raske kantspillet til å sitte kan de kontre og løpe seg helt tip topps-tror jeg. Kanskje.Dersom noe rart skjer med Spania. For ellers vinner Spania-tror jeg…..

VINNERODDS

Unibet: Spania 5.25-Brasil 5.75-England 7.5-Argentina 8.0

Norsk Tipping: Spania 4.03-Brasil 4.75-Argentina 4.96-Nederland 5.10

Bestill Spanias landslagsdrakter her
Messidrakt her
Englands landslagsdrakter her

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

4 Comments on Spania vinner VM!

  1. Norsk/gresk/engelske Nekropolis’ ny video England 2010 World Cup Anthem!
    http://www.youtube.com/watch?v=i-qF-nsCs_M

  2. tommy // 08/06/2010 at 9:18 pm //

    Det eneste jeg er sikker på, er at England ikke vinner. Der er det optimisme på forhånd, fulgt av uinspirert spill og dårlig innsats, og avslutningen en lite flatterende exit.

  3. tropper // 08/06/2010 at 8:05 pm //

    england for svak tropp ja.. bra aa si. spania og england har de to sterkeste 11’erne.. england sin svake tropp med terry og ashley cole (beste i sin posisjon i verden), gerrard og lampard (kun xavi og iniesta som matcher dem) og wazza paa topp. Deretter foelger Argentina, Nerderland og Frankrike (ja frankrike, henry, ribery, malouda, anelka, benzema, lass osv osv) saa foelger brasil og portugal. tyskland er ikke en gang i naerheten av de beste eller nest beste paa papiret

  4. Har trua på et spansktalende lag jeg også, håper på Spania ja!Viva España 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.