Ryan Giggs utro-hvem bryr seg?

Manchester United

Manchester United Old Trafford

De fleste har vel fått med seg debatten som raser i England for tiden-skal avisene få trykke navn på fotballspillere, skuespillere etc som er innblandet i «skandaler», typisk utroskap eller lignende?


For tiden er det ca 30 kjente engelskmenn som har fått rettens kjennelse på at avisene ikke får trykke navnet deres i forbindelse med slike saker/påstander. En av disse er nå avslørt-Ryan Giggs som da visstnok har vært utro med en BigBrother/modell kjendis- Imogen Thomas.

Hvorfor er dette så viktig kan man lure på? Folk er utro hele tiden, men kommer ikke i avisen av den grunn-og Giggs påståtte utroskap endrer ikke en shait av det han har gjort-eller gjør-på banen. Så hvorfor er det så viktig å offentliggjøre dette?

For avisene er saken klar-det handler om penger, enkelt og greit. At familiemannen Giggs utpekes som utro betyr mye penger. At det gjør det vanskeligere for Giggs og familien å komme ut av situasjonen er visst mindre viktig…..

Hva mener du-er det greit å offentliggjøre navn på personer i slike saker?

MEDIA

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

11 Comments on Ryan Giggs utro-hvem bryr seg?

 1. Jeg bruker norsk versjon, og gidder ikke gå gjennom alt for noen detaljer kun petimetre legger merke til 😉

  Ang kommentarer-jeg liker at de nyeste ligger øverst-det er vel en smakssak….

 2. En annen ting, du bør reversere på orderen kommentarene kommer i. Dvs nå som jeg skriver en kommentar så bør den komme på bunn, ikke på topp. Det blir seende snodig ut noen svarer på en kommentar som ligger under.

 3. «tirsdag mai 24th»

  Bestem deg for om du vil ha norsk eller engelsk. Har du begge deler ser det bare idiotisk ut.

 4. Håkon // 24/05/2011 at 2:37 pm //

  At Giggs er utro er ikke BARE en privatsak så lenge han er en offentlig personlighet. Og det er dessverre utrolig mange som ser opp til han langt utover fotballen. Betyr ikke holdninger og verdier lenger noe når man holder på med sport? Kan man skille mellom den man er på banen og utenfor?Nei, mener jeg. Barna som ser han og har han som forbilde gjør ikke forskjell. For det dreier seg om hva du kan gjør, hvordan du kan leve, og allikevel oppnå suksess. Derfor er det bra at personer i det offentlige rampelyset også fordømmes (innenfor visse rimelighetens grenser) når de gjør dumme ting.
  + at dette gjelder også ytrings- og trykkefrihet. Giggs har dreti seg ut og fortjener ikke å bli beskyttet for dette.

 5. Nowhere Man // 24/05/2011 at 2:04 pm //

  Henger meg på Kenneth her. Dette med at Ryan G. skal ha vært utro (er det garantert og uomtvistelig sikkert, forresten? Tar vi miss Imogen’s ord for det?, – vel, ikke jeg, – jeg VET det ikke, – tenker mitt, – hvorfor går hun dama ut med dette?, – hun er jo ikke 16 akkurat da, og setter seg sjøl i et akkurat like dårlig lys som nå altså Ryan G. befinner seg i), er i alle fall ikke veldig viktig for meg. Og engelsk presse er omtrent like sløkt som amerikansk sådan, når det kommer til dobbeltmoral. Snakker om å velge ‘tid & sted’! Nei, dette får bli en sak for Ryan, hans familie, – og eventuelt denne ms. Imogen. Mandag etter CL-finalen kan hun jo komme på BBC News og fortelle britene hva som er hennes ‘anliggende’. I mellomtiden antar jeg at det dreier seg om at hun gjerne vil gjøre en million eller tre på ‘kroppen’ sin. Forøvrig: Kjenner jeg SAF rett, er ikke Giggsa i første-elleveren på lørdag, – noe han heller ikke ville vært om denne historien ikke hadde kommet publikum for øret. Innbytter siste kvarteret? Avhenger (ene og alene) ut fra kampstillingen. Og vil være totalt uavhengig av denne historien. Så får vi heller se om saken vil ha konsekvenser for RG’s United-posisjon etter fotball-ferien.

 6. Alle har rett til et privatliv, men å verne om det er ditt eget ansvar. Å kneble folket med rettslige trusler hører ikke hjemme i et demokrati.

 7. Kenneth // 24/05/2011 at 12:05 am //

  Seriøst, Martin?

  Ca 50% av alle gifte mennesker er utrolig i løpet av ekteskapet. Men når det er en fotballspiller så betyr det plutselig at du mister respekt for han som person?

  Get the f… out.

  Jeg er så drit lei av hvor skinhellig vi behandler alle som har blitt kjent for et eller annet.

  Folk flest har ingenting med hva Ryan Giggs, Tiger Woods eller hvemsomhelstannet gjør utenfor sportsarenaen. Det er den eneste delen av livet dems vi har noe som helst med.

  Folk har rett på et privatliv selv om de har en jobb som betaler godt og vises på TV. Å påstå noe annet er helt inn i granskauen idiotisk.

 8. Både Ryan Giggs og fotball generelt bryr meg midt på ryggen, men saken er likevel interessant. Det er ikke det at det er så viktig å offentliggjøre en tilfeldig tullings sidesprang, det som opptar mange er hvordan de rike og mektige – som Giggs – utnytter rettssystemet for egen vinning. At dette i det hele tatt er mulig vitner om et fullstendig skakkjørt system. For Giggs’ del blir det heller ikke bedre når han velger å saksøke Twitter; for det første nærmeste ber han om å tape, og for det andre viser han at han er en enda større drittsekk enn han allerede har vist seg som.

  Dette blir uansett Streisand-effekten, noe sånne folk virkelig burde sette seg inn i.

 9. Jompa Tormann // 23/05/2011 at 10:33 pm //

  Hele verden brydde seg om det når Terry havnet i en sånn skandale. Da hakket alle på han og syntes det var kjempegalt, men når en Man Utd spiller er innvolvert i noe sånt da er greit?
  Giggs er ett forbilde for mange og dette kommer til å ødelegge imaget hans totalt.

  Og ja jeg synes det er greit og offentlig-gjøre navnene på de personene, slik det har blitt gjort tidligere.
  Kan heller stille spørsmålet, er det greit å være utro?

 10. Øyvind // 23/05/2011 at 9:12 pm //

  Han er i offentlig lys hele tiden i og med sin fotballkarriere og vet hva som skjer om han driter seg ut…..så at avisene går ut med navn er helt riktig. Han er en rolleperson for veldig mange unge mennesker og burde vite bedre. All utroskap er idiotisk, enten du er kjent eller ikke. Syntes jeg synd på ham?? Ikke det minste, for som fortjent hele kællen. Om det går ut over familien han`s burde han tenkt på før han var utro….IDIOTEN!!!

 11. Martin // 23/05/2011 at 8:24 pm //

  Ja, det synes jeg er helt greit.
  Du spør hvem som bryr seg? Jeezuz.

  Ryan Giggs’ utroskap kommer i avisene fordi han er verdenskjent. Han har vært på skjermen i 20 år og har vært et forbilde for mange.

  Dette ødelegger troverdigheten hans. Jeg har alltid elsket han, og jeg vil fortsatt elske han som fotballspiller.

  Men ikke person.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.