Rosenborg ut i Europa igjen

Rosenborg

Rosenborg

Etter avansement på bekostning av svenske AIK (4-0 sammenlagt) er Rosenbog nå igjen klar for Eurpaspill-i «verste» fall blir det Europaliagen, i beste fall selve gullpotten- Champions League og minst 100 millioner i inntekter….

I neste kvalifiseringsrunde er hindrene FC København, Basel, Anderlecht, Sparta Praha eller Hapoel Tel Aviv. Uten å være ekspert på alle disse vil jeg tro de fleste er enige om at Basel er å foretrekke foran f.eks FCK og Sparta Praha….. uansett blir det vanskelig, og ingen bør bli overrasket om det «bare» blir Europaligaen fra høsten av.

Uansett er det viktig for norsk fotball at vi har lag som deltar med de store gutta. Det betyr penger, interesse, og ikke minst- det betyr at de beste spillerne kanskje holder igjen litt lenger før de reiser til utlandet for å sitte på benken hos «større» lag….. en skjebne som har blitt vel mange nordmenn sin de siste årene, f.eks i Nederland og Frankrike.

Så når siste kvalifiseringsrunde ruller igang slipper jeg ut en liten skaptrønder, skapt av mnage gode stunder foran TV3 i «gamle dager» og heier Rosenborg ut i Europa.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.