Rosenborg topper før ferien-og der blir de!

Rosenborg

Rosenborg

Når vi går inn i ferie/VM-periode ligger Rosenborg på toppen av tabellen, riktignok med samme poengsum som Tromsø-men øverst uansett. Slik jeg ser det er det ingen grunn til å tro noe annet enn at Rosenborg blir der resten av sesongen også. I denne sesongen har vi sett lag som Molde og Stabæk slite kraftig med skader, Brann har ikke fått erstattet viktige spillere og flere lag har mer enn nok med å holde på Bosmanspillere. Rosenborg derimot har en så god stall at vi knapt merker det om en 2-3 av Norges beste er borte en kamp. De har unge spillere som Sellin og Bakenga som både kan og vil levere om de får sjansen. Rosenborg hentet også inn gode spillere før sesongen, som har spillt seg rett inn i systemet virker det som, og vi så på Winsnes igår hva han kan bidra med.

Og så er det treneren da- fra geniale Hamren til lidenskapelige-og geniale?- Eggen. Hjemmekamp mot Kongsvinger var nok optimalt som åpningskamp for Eggen, her ville RBK puttet noen mål uansett trener tror jeg, og så har Eggen god tid til å få inn systemet sitt i ferien- det er egentlig ikke så forskjellig fra det Hamren har drevet med og bør innarbeides raskt. Flere av spillerne kjenner Eggen fra før og vil hjelpe de andre inn i tankegangen- og da tror jeg det blir gøy for publikummet på lerkendal- ikke fullt så gøy for oss andre.

Rosenborg står med 8-6-0 foreløpig, ifjor endte de med kun et tap. Klarer de en «perfekt» sesong i år, altså 30 kamper og null tap? For Norsk fotball sin del håper jeg egentlig ikke det, selv om RBK objektivt sett er det laget som bør representere Norge i Europa nå…..

PONDUS

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.