Rooney ute i 2-6 uker, avgjør dette Premier League?

Wayne Rooney

Wayne Rooney

Oppdatert 02.04
Ifølge SAf vil Rooney være ute 2-3 uker, dvs at han mister kampene mot Chelsea,Bayern og Blackburn men nok er tilbake mot City.
***
Da fikk MAnchester United fansen dårlige nyheter etter gårsdagens sjokkavslutning i Munchen- Wayne Rooney er ute i 2-4 uker, muligens noe lengre avhengig av hvordan det utvikler seg.
Dette betyr at han ihvertfall går glipp av storkampen mot Chelsea til he.ga, og returoppgjøret mot BAyern Munchen neste uke. Det kan fort avgjøre begge turneinegen i disfavør United-så viktig er Rooney for laget…Også kampene mot Blackburn,MAnchester City og Tottenham står i fare for goalgetteren med 34 mål denne sesongen.

Hva tro Dere- klarer United seg uten sin beste spiller, som de gjorde mot Bolton i helga?

Tips:
Manchester United hjemmedrakt kun 299dkr

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

7 Comments on Rooney ute i 2-6 uker, avgjør dette Premier League?

 1. Eirin // 04/04/2010 at 9:39 am //

  Det er fantastisk at folk kaller United for et en-manns-lag. Vi snakker om et lag som har vunnet PL de tre siste åra. Selvfølgelig er en angriper i toppform viktig for laget.

  Ja – det er fare for at gullet ryker i år – men United har tapt kamper med Rooney på banen også, så selv om dette selvfølgelig har innvirkning (hallo, han scorer jo i bøtter og spann), så er det sesongen som helhet som til syvende og sist avgjør, ikke om Rooney er skada i to uker. United har 7 tap så langt – det skal være for mye til å vinne PL.

 2. Henning // 02/04/2010 at 1:13 pm //

  Dersom dette avgjør premier league, så er det ihvertfall greit ay «enmannslaget» rooney united ikke vinner ligaen…

 3. Lovise Eiken // 31/03/2010 at 11:14 pm //

  jeg har troen på united! dem har klart det før, og skal klare det igjen! 🙂 united har mange andre gode spillere, så ingenting er avgjort i det hele tatt 😉 united-spillerene har selv sagt i dag at «etter ett tap tar vi oss sammen, og skjerper oss. vi er gode nok til å klare dette». – vidic.

  jeg skal se kampen på old trafford, og selvfølgelig er det kjipt at noe slikt skjer, men jeg VET at united har ett bra nok lag til å vinne ligaen, også i år! 🙂 det var jo mange som var usikre på hvordan united skulle klare seg uten ronaldo i år, men siden united leder ligaen, er det vel ikke ett spørsmål mer? 😉

 4. victoria // 31/03/2010 at 11:08 pm //

  Er chelseafan, og dette forsterker jo litt troen på at gullet definitivt går til chelsea i år, men jeg syns ikke at det er akkurat helt fantastisk at rooney er skada, det er jo trist.. men nå kan manu ihvertfall prøve å bevise verden at de kan spille bra fotball uten fyren.. har mine tvil men vi får se 😉

 5. haakon // 31/03/2010 at 7:42 pm //

  Jeg elsker den gutten, og han er enormt viktig for united,men for å vri dette på grensen til surrealistisk positivt, det kan ´´tvinge´´de andre til å gi enda litt mer, sånn som vi har sett gang på gang at øag som får en spiller utvist, kjemper hardere og ofte blir beste laget og vinner..jeg håper united vinner begge to! Hilsen verdens største Rooney-fan!!

 6. noway // 31/03/2010 at 5:04 pm //

  Man skal aldri si aldri med sir alex ferguson, han er den beste manageren, men tror det blir tøft, ihvertfall CL, hvor bayern får robben og scweinsteiger tilbake, robben er jo halve angrepet til bayern!

 7. Det avgjør vel ikke nødvendigvis noe, men kan vel ganske trygt si at det er en fordel for både Bayern og Chelsea.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.