Rooney blir i Manchester United!

Manchester United

Manchester United

I en meget oppsiktsvekkende snuoperasjon har nå Rooney signert ny 5-års avtale med MAnchester United! Var det de maskerte supporterne med dødstrusler som snudde Rooney-eller lyktes han med å presse frem mer penger?

Jeg er strålende fornøyd med å ha signert en ny avtale med United. De siste dagene har jeg snakket med manageren og eierne, og de har overbevist meg om at det er her jeg hører hjemme. Jeg sa onsdag at manageren er et geni, og det er hans tro og støtte som har overbevist meg om å bli, sier Rooney

Blir uansett spennende å se hvordan fansen reagerer på dette, og om Rooney kan heve nivået som jo helt ærlig har vært nokså lavt siden ankelskaden i vår (Bayern Munchen kampen).

Og vi andre er nokså heldige som slipper alt maset om «tidenes største hatovergang» dersom han hadde gått til Manchester City….

Kjøp Rooney drakt her

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.