Roma vs Inter

Roma

Roma

Etter kampen:
Utrolig viktig seier for Roma ikveld Nå er Roma bare et poeng bak Inter, og med formen de har vil jeg si de er favoritter til å ta tittelen nå!
***********
Tabelltreer Roma tar imot tabelleder Inter. Med seier er Roma bare et poeng bak, med tap er de 7 og mister henget på Inter. Roma veldig sterke hjemme på Olimpico og har bare 2 tap på siste 14. Romas gullgutt Totti er tilbake etter lengre skadefravær, men starter nok på benken i denne kampen.

Bråkmaker Balotelli er igjen utelatt fra Inters tropp, men de har Sneijder og Stankovic tilbake, og en Eto i form kan bli avgjørende for kampen.

Antatte lag:
Roma
Julio Sergio; Cassetti, Burdisso, Juan, Riise; Pizarro, De Rossi; Taddei, Perrotta, Vucinic; Toni.
Inter:
Julio Cesar; Maicon, Lucio, Samuel, Chivu; Zanetti, Cambiasso, Stankovic; Sneijder; Eto’o, Milito.

Stade Olimpico
Lørdag kl 18:00

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

3 Comments on Roma vs Inter

  1. Milan er VELDIg ustabile men LAzio hjemme bør jo være uoverkommelig.

  2. TheReturnOfTotti // 28/03/2010 at 8:37 am //

    Rettelse: hvis Milan vinner i dag, kommer de på 2. plass sammen med Roma (62 poeng). Inter vil da fortsatt lede med 1 poeng mer.

  3. TheReturnOfTotti // 28/03/2010 at 8:18 am //

    Kampen er over og Roma vant fortjent 2-1 mot Inter.
    Først mål ble skoret av Daniele de Rossi etter 17 min. spill, Inter utlignet i 2. omgang etter 21 min. spill(det var offside, men linjedommer så den ikke). Svaret fra Roma kom via Luca Toni etter 6 min. Luca Toni er utlånt av Bayern (hvor han laget 39 mål på 60 kamper) til Roma, etter at han kom i strid med Bayern ny trener. Med Roma har han hittil spilt 6 kamper og skoret 5 mål, ikke så verst nei. Alle Roma spillere gjorde en topp innsats, faktisk Roma har så mange diktige spillere. Daniele de Rossi, Totti (han var tilbake i går etter en skade), Taddei, Vucinic, Toni, Perrotta, Menez, Riise, Julio Baptista, Pizarro, Mexes, Juan, Julio Sergio og de unge Brighi, Cassetti, Cerci, Tonetto, Motta M., Burdisso (lånt fra Inter), …De siste kampene har Menez begynt å vise sine ferdigheter med ballen og han har absolutt potensialet til å vise mer fotball kunst. Av Inter likte jeg Milito og Eto best, mens Chivu er en drittsekk som kun spiller for å skade motstandere, på lik linje med Rivas som spiller i Livorno. Disse to burde være utstengte fra en fotball bane for resten av livet. I dag spiller Milan og hvis Milan Vinner kan Milan gå forbi både Inter og Roma…For min del så jeg tipper følgende resultat 0-0 eller 1-1. 😉 Forza Roma!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.