Roma-Milan

Etter kampen: Det ble aldri noen stor fotballkamp i Roma ikveld, at så amge godt betalte fotballspillere kan avlevere så mange dårlige skudd og innlegg… null mål, seks gule kort og mye pasningsfeil- det oppsummerer kampen ganske bra…. Riise hadde et ok forsøk på overtid men skuddet kom for rett på Milans keeper Abbiati o0g ble slått til corner.

Storkamp i italiensk serie A lørdag! Et Roma i storform møter et Milan som etter en fin periode har slitt sist den siste tiden. Milan har også en uhyre viktig kamp mot ManU til uken og vil kanskje spare spillere som er småskadet eller slitne etter en uke med landslag og reising? Pato er ihvertfall ute for Milan, han er tidligst tilbake mot ManU.
Riise har blitt helt i Roma etter bra spill og noen fine mål, og fansen håper på nye mål fra venstrebeinet til nordmannen.

Med seier her vil Roma være a`poeng med Milan på en delt andreplass, bak Inter. Med Milan seier holder de god kontakt med Inter på toppen av tabellen, dette er en VELDIg viktig kamp for begge lag! Inter er ikke så solide som de har vært de siste sesongene og er ikke umulige å komme på talefot med, men da gjelder for begge lag at denne kampen må vinnes.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.