Premier League klubber igang med treningen

england England

Coronaviruset forandret mye i hverdagen vår. Det som falt de fleste fotballtilhengere tungt for brystet, var når fotballsesongen ble avlyst eller utsatt, på ubestemt tid. Her hjemme i Norge venter vi på bedre tider fremdeles, men ute i Europa begynner ting å skje igjen. Tyskland har åpent opp for fotballsesongen, og det med et av året høydepunkter, Borussia Dortmund mot Shcalke 04,, hvor vår kjære Erling Haaland fikk en scoring.

Screenshot fra Haaland sin instagramkonto

Den tyske bundesligaen er populær og en av verdens sterkeste ligaer, men det er vel ingen som kan måle seg med engelske Premier League. Hvor Manchester United alene har 73 millioner fans bare på Facebook – det er ikke rent få mennesker.

Vi går mot lysere tider
Vi går mot lysere tider for Premier League fans over hele verden, fordi nå er det tegn på at vi kommer til å se noen av de største lagene i verden dyste igjen. Premier League har nemlig åpnet opp, for å trenge igjen, og da kan vi egentlig bare vente på spenning til når ligaen vil åpne pop for spill. I skrivende stund er det ingen signaler på akkurat når dette vil skje, men vi kan vel forvente at det går samme vei som i den tyske bundesligaen.

Det er kanskje på tide å hive inn en kupong på et nyecasino2022, og håpe på det beste. Det har vært mange forandringer i den siste tiden, og dette kan ha påvirket både form, motivasjon og fokus, selv ved de største klubbene og de beste spillerne. Det vil kun tiden vise.
Vi venter enda på mer informasjon fra norsk hold, men det ser ut til det ikke vil skje så veldig mye i nærmeste fremtid. Hvis vi har dekket inn Bundesligaen og Premier League skal nok vi fotballfans klare oss i lange tider.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.