Opplev VM i Brasil med EA Sports

VM Brasil 2014

Ja nå nærmer VM i Brasil 2014 seg med lange raske steg og alle hjerter gleder seg! For oss fotballinteresserte finnes det vel ikke noe bedre enn når verdens beste fotballnasjoner braker sammen-og at det skjer i Brasil legger ingen demper på forventningene! For oss som liker å spille fotball innendørs-gjerne med venner- er det selvsagt også en høytid vi står foran- EA SPORTS™ 2014 FIFA World Cup sørger for at ventetiden mellom kampene kan gå unna raskest mulig. Jeg anbefaler å invitere venner over og kose seg med litt «vennskapelig» kappestrid på fotballbanen før man siger ned i sofaen og koser seg med kamper ilag- for som spilling er også fotball på TV best i selskap med venner som deler interessen!

Jeg siterer fra EA Sports:
«Kast deg ut i verdens største fotballturnering ved å velge mellom 203 landslag i de dypeste spillvariantene noensinne i et turneringsspill fra EA SPORTS. I FIFA World Cup™ spiller du på autentiske brasilianske arenaer, du kan velge mellom over 7400 spillere og du blir hyllet av publikum, som er laget spesielt for å gjenskape stemningen fra fotball-VM i Brasil 2014.«

Her burde det altså være gode muligheter til å variere nok til å holde spenningen på plass til lenge etter at en vinner er kåret i Brasil!

//sponset innlegg//

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.