Og VM er igang-og vuvuzelaene….

Da er åpningskampen unnagjort og jeg sitter igjen med blandete inntrykk…. kampen var grei- god stemning, sjanser og det hele. Men det er bare å belage seg på mye irritasjon for disse «vuvuzelaene»-de kan jeg virkelig spare meg for altså….. 3timer med dette til dagen kan bli i meste laget. Men de nesten 100 000 på tribunene hadde det nok helt utroligh vil jeg tro, selv om Mexica stjal litt av festen med sitt 1-1 mål.

Jeg måtte 3 hakk opp på volumet kontra når jeg ser fotball til vanlig, men allikevel forsvant all lyd fra banen for min del dessverre….

Men jeg gleder meg uansett til noen uker med stor idrettsglede, kontroverser osv osv- før Spania heiser pokalen 😀

Hva mener Dere andre- var dette irriterende eller bare morsomt?

Kampoppsett og sendeskjema

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.