NISO og Nettavisen i krangel om anonym fotballblogg

Fotballmoro

Fotballmoro

Vi som følger med på blogger om fotball har vel fått med oss den tidligere bloggen «The secret footballer» som gikk i The Guardian tidligere, hvor en proffspiller anonymt blogget om fotballivet. Nå planlegger nettavisen et lignende «stunt» i Norge med bloggen «Den hemmelige spilleren» , og det er ikke spillerorganisasjonen NISO særlig begeistret for:

Jeg er ganske sikker på at mange spillere vil reagere på dette. Det er ikke noe vi kan støtte. Jeg vil anta at Nettavisen selv har tatt initiativet til denne bloggen, vi mener det er en feilvurdering.
-Joachim Walltin

Starts Jesper Mathisen har også uttalt seg om saken og sier at:
Vi har diskutert det her på treningsleiren på La Manga, og vi synes det er en feig måte å gjøre det på. Hva er vitsen med å fortelle noe om du ikke kan stå fram med navn

Som tidligere fotballspiller på et veldig lavt amatørnivå ser jeg poenget- garderobeprat er garderobeprat og skal ikke deles- ei heller innsideinformasjon som kan skade klubb eller medspillere.

Roy Kvatningen, sjef for sporten i nettavisen er ikke helt enig med NISO :
Jeg tror det er lurt å se hva dette blir. Det er en høyst oppegående og intelligent kar, som kommer til å ha mye å bidra med

Hva mener mine lesere? Jeg ser jo helt klart en underholdningsverdi her, «the secret footballer» var tidvis god lesning det, men Norge er et lite land, klarer en slik blogger holde seg anonym? Hva med «uskrevne» regler mellom lagkamerater og spillere?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.