Molde vinner av Tippeligaen 2011

molde

molde

Med 2 runder igjen er det avgjort- MOLDE FK er vinner av Tippeligaen 2011. Med 55 poeng sålangt er det ingen som kan ta dem igjen selv om det gjenstår 2 kamper-ekstra kjekkt for Molde var det nok at de fikk kronet seg selv med seier på hjemmebane foran egne supportere, det betyr mye.

Selv om man visste at Molde hadde et sterkt lag var det nok ikke så mange som egentlig trodde at Solskjær kunne ta Molde helt til topps allerede i første sesong. Han var tross alt ny som hovedtrener i Norge, og Molde har hatt et jevnt drypp av spillere ut siste 2 sesongene, og vi snakker gode spillere som Diuof*2 og Fall for å nevne noen.

Molde har på 28 kamper altså tatt 55 poeng fordelt på 16 seire, 7 uavgjort og 5 tap. Målforskjellen er 50-35, ikke veldig overbevisende målforskjell altså men akkurat det tror jeg de driter i der oppe nå. Når man tenker på starten av sesongen, særlig da 3-0 tapet for Sarpsborg må dette smake utrolig godt for alle der oppe, og kanskje best for Røkke&Gjelsten som nok har hatt champagne på vent noen år for en slik feiring…

GRATULERER MOLDE SOM VINNERE AV TIPPELIGAEN 2011!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.