Milan-Barcelona Champions League 23.november

Milan

Milan

Kamp: Milan – Barcelona
Når: 23 November, 20:45
Hvor: San Siro, Milano
Turnering: Champions League
TV: Viasat 4

Milan kommer fra noe skuffende 0-0 kamp borte mot Fiorentina, der laget blant annet fikk et mål feil annulert for offside, og burde vel også fått straffe da Pato ble revet i trøya. Milan hadde før denne kampen 5 seiere på rappen i serien, men Fiorentina stoppet seiersrekken.

Med dette ligger Milan på en 3. plass med sine 21 poeng, 1 poeng bak Lazio og Juventus, så skal det sies at Juventus har en kamp mindre spilt. Laget fra Milano står så langt med 6 seiere, 3 uavgjort og 2 tap, noe som gir en målforskjell på 23-14.

Milan skuffet også forrige kamp i CL borte mot BATE Borisov, og klarte ikke mer enn 1-1. Med dette ligger Milan på 2. plass i gruppen sin, mens Barcelona topper med 10 poeng på 4 kamper.

Amelia, Mexes, Flamini og Gattuso er skadet for Milan, mens Cassano mest sannsynlig er ute resten av sesongen. Abbiati blir nok å finne mellom stengene, mens Abate, Silva, Nesta og Zambrotta blir fireren bak. På midtbanen er det mer usikkert, men regner med Allegri stiller med Seedorf, Van Bommel og Nocerino, mens Boateng blir å finne bak Pato/Robinho og Ibrahimovic. Når det er sagt tyder det meste på at Pato starter denne kampen på bekostning av Robinho.

Milan siste 5 kamper:
Milan – Parma 4-1 (Serie A)
Roma – Milan 2-3 (Serie A)
BATE – Milan 1-1 (Champions League)
Milan – Catania 4-0 (Serie A)
Fiorentina – Milan 0-0 (Serie A)

Mulig lagoppstilling Milan:
Abbiati – Abate – Nesta – Silva – Zambrotta – Seedorf – Van Bommel – Nocerino – Boateng – Pato – Ibrahimovic

————————————————————————————————————-

Barcelona på sin side tok en lekende lett seier hjemme mot Zaragoza og vant 4-0, etter meget imponerende spill spesielt i første omgang. Barcelona har fortsatt til gode å tape hjemme i serien, men må likevel se sin største erkerival toppe tabellen etter 12 spilte kamper. Katalanerne befinner seg på en 2. plass med sine 28 poeng, noe som er 3 poeng bak Real Madrid. Barcelona har så langt denne sesongen vunnet 8 kamper, og spilt 4 uavgjort i La Liga, og enkelte mener laget var bedre ifjor enn hva de har vist så langt i sesongen. Når det er sagt har Barca en frekk målforskjell på 38-6.

Kjøp Barcelonadrakt her

Alves er ute med karantene, og Iniesta er skadet. Valdes blir så å se mellom stengene, mens Puyol mulig blir å finne på høyre back. Mascherano og Pique danner midtforsvaret, mens Abidal fortsetter på venstre back. Busquets blir vel å se som defansviv midtbane, mens Xavi og Fabregas blir de 2 offensive. Sanchez som har vært lenge skadet starter nok på høyre, Messi på topp og David Villa på venstre.

Barcelona siste 5 kamper:
Barcelona – Mallorca 5-0 (La Liga)
Victoria Plzen – Barcelona 0-4 (Champions League)
Athletic Bilbao – Barcelona 2-2 (La Liga)
CE L’Hospitalet – Barcelona 0-1 (Copa del Rey)
Barcelona – Zaragoza 4-0 (La Liga)

Mulig lagoppstilling Barcelona:
Valdes – Puyol – Mascherano – Pique – Abidal – Busquets – Fabregas – Xavi – Sanzhez – Messi – Villa

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.