Messi ny ambassadør for UNICEF

Mesi

Messi

Som kjent har Barcelona tette bånd til UNICEF, og har sagt nei til flere hundre millioner i reklameinntekter for å ha UNICEF på draktbrystet. Dette er en del av Barcelonas filosofi om at klubben skal være «Mer enn bare en klubb» eller «Mes que un club» som det heter i Barcelona.

Messi er klubbens fremste ambassadør både pga spill, holdninger og oppførsel på og utenfor banen- det er derfor naturlig at han nå blir en del av UNICEf sitt ambassadørteam.
Messi uttaler i sakens anledning at «Fotballen har gitt meg stor glede, og jeg er takknemlig for at UNICEF gir meg en mulighet til gi noe videre ved å hjelpe barn».

Barcelonas klubbpresident Joan Laporta sier at «Det er en stor ære for klubben, at en av våre spillere som representer klubbens verdier og har spillt her siden han var 13, nå blir en ambassadør for UNICEF. Vi er stolte av ham som person, som spiller og beundrer hans engasjement for barn«.

Det er fine tider for oss som elsker Barcelona må jeg si…. MES QUE UN CLUB

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 Comments on Messi ny ambassadør for UNICEF

  1. Den lille magikeren blir større og større på alle områder 🙂

  2. Hyggelig lesning! Messi er allerede verdens beste på banen, og dette gjør at han ikke blir mindre utenfor heller. Som du sier; MES QUE UN CLUB

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.