Måkene flyr høgt i Haugesund

fk haugesund

FK Haugesund

UTROLIg deilig 3 poenger mot serieleder Aalesund ikveld! Eg må vel innrømma at eg ikke hadde heilt troå, men eg har aldri påstått eg e klarsynt ellår nåke hellår!

Itte så eg tolka Frode Olsen i fotballextra burde FKH vonne ennå mer, sjøl om Aalesund også hadde fleire store sjansar te å scora. FKh klatra nå te ein foreløpige 9.plass på tabellen med 8 poeng itte 6.serierondar, holde me det snittet beholde me plassen med grei margin tenke eg! På himabane e me fortsatt sterke, og har nå 2-1-0 itte 3 kampar. Det ska ikke verr lett å komma te Haugesund stadion, samma kor dårlega banen og fasilitetane e. (Tippeligaens dårligaste stadion???)
Målscorarar ikveld va Mæland og Pelu-perlemål av Pelu, se hos TV2

Kveldens absolutte høydeponkt va uansett at Sten Ove Eikje va tebake på banen itte hjerteproblemene(infarkt) ifjor- sånt e bare herligt!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.