Kredittkort til fotballreisen

Det er ikke noen tvil om at det er morsomt å dra på fotballtur – elsker du sport og spesielt fotball er det ingen tvil om at dette er en ferie som vil kunne falle i smak. Du kan kjenne på adrenalinet når ditt favorittlag scorer og den stemningen finner du ikke noe annet sted enn på den respektive stadion. For deg som vurderer å reise på fotballtur, har vi noen gode tips som kan hjelpe deg til å spare en hel del kroner.

Benytt kredittkort
Dersom du betaler din fotballtur med kredittkort, er det en rekke fordeler som gjør at turen kan bli enda billigere. En av de tingene som kanskje mange kjenner til er at man kan få inkludert reiseforsikring dersom man betaler med kredittkort. Dette gjelder om du betaler hele eller deler av turen med kortet. Det er noen forskjeller fra kort til kort så her bør man sjekke med sin leverandør. Reiseforsikring bør du i hvert fall uansett ha!

Legg dog merke til at du kun er forsikret på denne turen isolert sett. Med et årlig abonnement på reiseforsikring gjennom ditt eget forsikringsselskap, er du dekket hele året – for eksempel er du i teorien dekket av reiseforsikringen dersom du skulle miste noe på vei til butikken. På Europeiske.no ser du hva en typisk helårsforsikring dekker.

Cashpoints og sikkerhet
En av de største fordelene ved å benytte kredittkort, er sikkerheten i seg selv. Man har blant annet langt bedre sikring mot svindel i utlandet, og man er ikke personlig ansvarlig dersom noe sånt skulle skje. Også her kan det være forskjell fra kort til kort, men i utgangspunktet er et kredittkort langt sikrere med tanke på eventuell svindel enn et debetkort når du er ute på tur.

etihad City of Manchester Stadium Foto: Alfonso Jimenes/ wikimediacommons

Etihad Stadium Foto: Alfonso Jimenes/ wikimediacommons

Det er også mulig å få Cashpoints på dine flyturer dersom du benytter kredittkortet fra Bank Norwegian. Cashpoints fungerer på den måten at du får poeng for hver flytur du bestiller samt handel av utvalgte varer. Ett Cashpoint er verdt én krone. Disse kan man spare opp og benytte på sine fotballturer dersom man ønsker det. Når du bestiller flyturen til Manchester, London eller hvor det skulle være så mottar du ytterligere Cashpoints for den turen også. Disse kan man spare opp til den neste turen.

Andre rabatter
Det er en rekke rabatter du har muligheten til å få dersom du benytter kredittkortet når du bestiller din reise eller når du betaler for ulike ting utenlands. Dersom du har kredittkortet Re:member kan du for eksempel få opp til 25% rabatt hos flere hundre hoteller. Det er en rekke kredittkort som gir deg rabatter til leiebil også dersom du skulle ha behov for dette på reisen. Utover dette kan du selvsagt også få rabatter i en rekke nettbutikker. Kanskje du trenger å handle litt nye klær eller sko til reisen. Da kan disse rabattene komme godt med. Da kan du jo heller kose deg litt ekstra på selve fotballturen dersom du har spart en del på forhånd!

Fotballkort
For deg som er ihuga fotballfan så er det slik at du burde se nærmere på kredittkort som er dedikert til fotball. Det finnes for eksempel et eget kredittkort for deg som er Manchester United fan. Dette kredittkortet kan du få gjennom Santander og gir deg mange fordeler dersom du har tenkt å ta turen til Old Trafford. Med dette kredittkortet får du tilgang til en unik Ticket Hotline. Du får også 20% på museet samt stadiontur på Old Trafford. I tillegg til dette så får du 10% på Megastore på stadion der du kan kjøpe ulike Manchester United artefakter. Som de fleste andre kredittkort så vil du også få gratis reiseforsikring dersom du benytter kredittkortet når du skal betale turen.

Det er ikke bare Manchester United som har sitt eget kredittkort. Kanskje det er Liverpool som er ditt favorittlag? Ja, da bør du vurdere Liverpool sitt eget MasterCard. Dette kredittkortet gir deg 20% rabatt dersom du ønsker ulike omvisninger på Anfield. Her er det flere ulike opplevelser man kan bestille. Du vil også få 20% rabatt på LFC Boot Room Sports Cafe på Anfield hvor du da kan spare en god slant på den maten du bestiller før kamp for eksempel. I tillegg kan du få rabatter på andre ting som ikke har noe med fotball å gjøre også. Dette er absolutt noe å tenke på dersom du er glad i å reise på fotballturer. Sjekk om ditt favorittlag har et eget kredittkort slik at du kan få flest mulige fordeler og spare penger på din reise.

Om artikkelforfatter
Hanne er skribent for norskkreditt.no og har stor interesse av fotball og da spesielt Premier League. Hun ønsker at alle som er like interessert i fotball som henne skal få de tipsene som gjør at fotballturen blir så bra som mulig.

Stamford Bridge Chelsea Foto:inkiboo/wikimediacommons

Stamford Bridge Chelsea Foto:inkiboo/wikimediacommons

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.