Kovacs-igjen

Petter Kovacs

Foto:Kjetil Ree

En av Tippeligaens mest omdiskuterte spillere, på godt og vondt-Petter Kovacs, er igjen innblandet i en omstridt situasjon.
Tjue minutter ut i første omgang gikk Stabæks islandske midtstopper Bjarni Olafur Eiriksson over ende etter en duell med den storvokste ungareren.

Jeg må innrømme at jeg ikke er helt overbevist om Kovacs vonde vilje her, men på den annen side- albuen skal ikke løftes opp i ansiktshøyde når man har spillere oppi seg. Det virker ikke som om dommeren får albuen med seg, han gjør ihvertfall ingenting.

Kovacs sier etter kampen at det ikke var med vilje.

Hva mener du- vilje og rødt kort, eller uhell som skjer i kampens hete?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

4 Comments on Kovacs-igjen

  1. Dommeren har bekreftet at han sa den var grei. Det interessante her er jo at de vurderte å overprøve dommerens vurdering der og da i ettertid. Dette kunne de gjøre ved hjelp av en ny forskrift som kom til etter at Bjørkøy ble most av Fredrikstadsvinet ifjor. En hodeskade han ennå ikke er frisk fra… Da kunne de ikke gjøre det, fordi dommeren hadde sett situasjonen og avgjort at Barsom ikke hadde gjort noe galt, ja han ga sågar frispark _til_ FFK… Alle som har sett den situasjonen skjønner at det var en _grov_ feilvurdering av dommeren…
    Uansett, Albuen til Kovacs er på kanten, men dette er situasjoner man har flere av i løpet av en kamp, og i alle fall ikke noe man bør gå inn og titte på i etterkant.

  2. Det hadde vært interesant å høre om dommeren faktis sa til Kovacs at det ikke var noe straffe, eller om dette er noe Kovacs selv finner på.

  3. Pjokk // 15/03/2010 at 4:18 pm //

    Lurer på hvordan folk som Bjarni Eiriksson hadde klart seg i en slosskamp. Fyren er jo så vidt borti han og han går rett i bakken. Dette er noe veldig mange fotballspillere gjør, om det er fordi de er noen pingler eller om det er for at det skal se værre ut, altså filme, vet jeg ikke..

  4. anders // 14/03/2010 at 7:20 pm //

    Virker ikke som det var med vilje. Skal seff ikke skje, men det er som med draktholding. Dommerne tørr ikke dømme. Alle lag får og gir slike i løpet av året.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.