Kort oppsummering av 5.serierunde

Vålerenga

Vålerenga

JA det begynte dårlig med 0-0 mellom LSK og Stabøk igår, emn så eksploderte det i nok en målrik runde utover søndagen 🙂

Og folkens..her er topp 3 etter 5 spillte serierunder…med 2 uspilte kamper riktignok, men ingen kan true Aalesund uansett…
1.Aalesund 13 poeng
2.Tromsø
3.Start

Lillestrøm-Stabæk 0-0
0-0, kjedelig kamp- ingen av lagene er bok særlig fornøyd-eller misfornøyd med uavgjort i denne kampen.

Brann-Start 3-4
Brann er i alvorlig trøbbel med bare 4 poeng, mens STart fortsetter å score mye mål, spoille fin fotball og ligger fint plassert høyt på tabellen. 2 mål av Årst.
Tromsø-FK Haugesund 2-0

Ikke uventet ble Tromsø hjemme for sterke for nyopprykkete FKH, men de kan reise hjem uten å være flaue etter 2-0 tap for tabelltoer Tromsø. FKH fremdeles trygt plassert med 5 poeng, men de må ta 3 poengene hjemme skal de unngå å havne ned i sumpen.

Hønefoss-Kongsvinger 1-2
Viktig kamp nedrykksstriden-selv om det er tidlig-begge lagene med null poeng før denne kampen, KIL sikret seg årets første seier og Hønefoss ligger nå veldig dårlig an, 5 kamper med kun 2 scorte mål og null poeng, det er dårlig!

Aalesund-Viking 3-1
Aalesund fortsetter å imponere og troner øverst på tabellen fortsatt etter sterk seier over svake Viking. Aarøy med 2 mål  han er bedre enn noengang virker det som og har vel 6(?) mål nå i årets tippeliga…

Strømsgodset-Sandefjord 4-2
Nok en målrik kamp, Godset fortsetter å imponere på hjemmebane og unngguttene kjørte periodevis over andefjord-som skal ha kred for at de ikke ga opp på 4-1…. Marcus pedersen med 2 mål, og unge lovende Sætra også med et… Alle 3 målscorerne til Godset under 20 år, det kan vi like!

Odd-Rosenborg 1-3
Sterk borteseier for RBK dette som løfter trønderne helt opp i tetkampem-som forventet. Morsomt med unge Henriksen som scorer to mål, han er ikke så mye mer enn halvparten av alderen til de andre målscorerene på banen.

Vålerenga-Molde 2-1
Sterk seier av Vålerenga i en jevn kamp, dessverre nok en kamp skjemmet av dårlig bane dette. Men Vålerenga klatrer til 7plass, Molde derimot sliter nå med kun 4 poeng etter 5 runder-skuffende av fjorårets sølvvinner….

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.