Kort oppsummering 7.seriererunde

fk haugesund

FK Haugesund

Nok en målrik og spennedne runde dette, med 2 viktige kamper ikke avgjort enda.

Tromsø-Sandefjord
Utsatt pga flystans.

Hønefoss-Viking 0-1
Viktig seier for Viking selv om de vel ikke imponerte- Hønefoss burde leda 3-0 etter første 35 minuttene…. etter dette tapet, 6 i rekken(hengekamp) ble trener Sundgot hos Hønefoss sparket på lørdag…..

Lillestrøm-Haugesund 1-1
Overraskedne resultat, FKH som har gjort det bra hjemme får nå det andre poenget borte, viktig for laget det og poengfangsten er nå imponerende 9 poeng etter 7 kamper, ikke verst for et nyopprykket lag som har 3 hjemmekamper( 7 poeng) og 4 bortekamper(2 poeng), Lillestrøm spiller sin 4. uavgjortkamp på rad og dette var nok langt fra det Berg håpet på.

Odd-Molde 1-1
Odd har ikke vært sterke hjemme i år, overraskende nok selv om motstanden har vært bra. Molde fortsetter å levere mye bra spill med sentrale spillere ute, og vil nok klatre ganske mye fremover. (Forresten-det var IKKE hands, men det skulle vært straffe!)

Stabæk-Kongsvinger 4-2
Forventet hjemmeseier til Stabæk i Telenor Arena, men Kongsvinger slo godt fra seg og ledet 0-1 og utlignet også til 2-2. Etter det var det Stabæk som eide kampen og «gamlingen» Nannskog ble dagens mann- gla svenske! Trist for KIL men laget viser at de kan prestere.

Strømsgodset-Start 3-1
Som ventet mye målø når disse to underholdende lagene møttes, og hjemmesterke Godset fortsetter å vinne hjemme. Meget imponerende av ungguttene, og jeg noterer meg nok et mål på Kleiven. Er det ikke herlig med alle disse ungguttene som har levert i år???

Brann-Vålerenga 1-1
VIF startet klart best i bergen og tok en fortjent ledelse- men etterhvert ble det mer og mer Brann, og bare en fantastisk LArs Hirchfeld i Vålerenga buret holdt VIF inne. Brann presset på og fikk komme til mye innlegg fra kantene, og det gikk som det måtte- i det 80.minutt klarer ikke Hirchfeld holde et skudd og Huseklepp er der på returen. Det endte 1-1 og begge lag er nok måtelig fornøyd, VIF med uavgjort borte mot Brann, Brann med at de endelig fikk scoret og fikk med seg poeng.

Aalesund-Rosenborg 1-1
Aalesund nok veldig fornøyd her, RBK mindre fornøyde…. RBk klarte ikke helt overbevise og Aafk kjempet de ut av stilen store deler av kampen.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.