Kort oppsummering 4.serierunde Tippeligaen 2010

fk haugesund

FK Haugesund

Mange målrike kamper denne runden også, dette liker vi! For noen lag fortsatte fremgangen, for andre er fortvilelsen til å ta og føle på…..

Kongsvinger 1 -Aalesund 2
Aalesund beholder tabelltoppen etter en fin 1-2 seier borte mot Kongsvinger. 2 mål av Aarøy, begge med bena selvsagt! Aalesund står nå med 10 poeng på 4 kamper og er nok meget høyt opp- Kongsvinger ligger på delt bunnplass med Hønefoss og har null poeng etter 4 kamper-det ser ikke bra ut….

Start 5- Vålerenga 3
Et par perler i denne kampen, sjeldent underholdende og endte med en fin seier for Start. Start har nå 8 poeng og er med i teten, Vålerenga mer anonyme med 5 poeng litt under midten.

Viking 0-Lillestrøm 0
Begge lag forsiktige og LSK er nok mest fornøyd med dette- Viking må vinne hjemme skal de holde på medaljesjanser og publikum. Viking heldige her ettersom Sundgot misset straffe på overtid. Lillestrøm henger med på øverste halvdel med sine 7 poeng, Viking langt nede med sine 4 poeng-bak Rogalandskollega FKH etter dagens kamper!

Sandefjord 1 Odd 1
Godt resultat for Sandefjord dette, Odd er nok ikke like fornøyde-det er disse bortekampene som må vinnes skal fjorårets fine plassering forsvares. Sandefjord med 4 poeng og Odd med 7 etter 4 runder, begge lagene hadde nok håpet å ha et par mer etter denne runden.

Stabæk 0 – Tromsø 1
Rundens store overraskelse- et defensivt Tromsø fikk med seg alle 3 poengene etter scoring av Koppinen, en stygg strek i regningen for medaljejagende Stabæk dette, og et flott resultat for Tromsø. Tromsø ligger nå på 2.plass og kan være nstorfornøyde med 9 poeng på 4 kamper, Stabæk tilsvarende misfornøyde med kun 5 poeng og en 10.plass…

Rosenborg 3 – Strømsgodset 0
Oppskriftsmessig hjemmeseier for RBK selv om den satt langt inne- men når Iversen kom innpå løsnet det og Gosets unga mannskap fikk det tøft etterhvert og måtte se Iversen bake inn 2 mål på den korte tiden han var innpå, etter at Olsen hadde laget 1-0. RBk henger greit med med sine 8 poeng, Godset fått en god start og har 7 poeng.

Haugesund 5 – Hønefoss 1
Det hjalp ikke Hønefoss mye at de fikk sin første scoring i årets Tioppeliga- for FKH banket tilsutt inn 5 mål og viste med tydelighet hvorfor de er tippet best av de nyopprykkede lagene. FKH nå med 5 poeng på 4 kamper og greit over nedrykkskampen foreløpig, Hønefoss derimothåløst nederst med null poeng og 1-15 i målforskjell…hørte jeg nedrykk???

Molde 3- Brann 2
Brann åpnet sterkt og ledet 0-2 etter 25 minutter- så ovetok Molde og snudde IGJEN en 0-2 for Brann til seier- utrolig! Spennende kamp med mange fine presasjoner, dessverre måtte vi se 2-3 spillere gåt ut med skader, bla Bakke og Thioune- sentrale spillere på beggee lag altså. Med dette er Molde på 4 poeng og Brann fortsatt på 4- noe de neppe er fornøyd med noen av de etter 4 runder.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 Comments on Kort oppsummering 4.serierunde Tippeligaen 2010

  1. Ups,tastefeil der-5-3 skal det være selvsagt.

  2. Daniel // 05/04/2010 at 11:59 pm //

    5-3 til start ikke 4-3 ellers har jeg ikke kontrollert de andre resultatene hvis det er flere feil.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.