Kommer Ødegaard debuten allerede i februar?

Ifølge Marca kan Martin Ødegaards debut for A-laget være nærmere enn de fleste har trodd. Dette skyldes selvsagt i stor grad at det er endel viktige fravær på midtbanen til A-laget, men ikke bare derfor. Ødegaard har trent 3 ganger med A-laget siste uken, og har etter rapportene imponert Ancelotti. Ancelotti må hente 2 spillere fra B-laget for å ha full tropp til kampene den neste uken-og gjett hvem som har blitt målt opp for å få utlevert A-lagets reiseutstyr…..

Dessuten skal man ikke se helt bort fra at etter «fest-fadesen» til Cristiano Ronaldo samme dag som det ydmykende 4-0 tapet mot byrival Atletico Madrid ønsker toppen av pyramiden i Real Madrid å sende et signal om at det er spillere som er sultne på å spille for klubben.

Kampen hjemme mot Deportivo lørdag kan fort bli en kamp Real Madrid leder med 3-4 mål uti 2.omgang om de får spillet til å flyte-og det vil være en fin anledning for en debut.

Jeg tror også Real Madrid, etter å ha brukt uvanlig mye penger på en 16-åring-er interessert i å få debuten hans tidlig for å holde på «wonderkid» imaget han har fått-innenfor sportslige forsvarlige rammer selvsagt, han slippes nok ikke utpå i en kamp hvor poengene ikke er mer eller mindre sikret.

Personlig tror jeg Marca er litt optimistisk, jeg tror at 2.kampen mot Schalke er mest realistisk som debutkamp for Martin-forutsatt at RM gjør en sterk bortekamp først. Dersom de leder med et bortemål eller to før returen hjemme tror jeg de vil benytte anledningen til å sette klubbrekord for yngste spiller i CL med Martin Ødegaard…..

Husk uansett at vi får se Real Madrid Castilla spille lørdag-og spiller ikke Martin på Santiago Bernabeu lørdag får vi sett ham der.

OBS få med deg: Terminliste Real Madrid Castilla

PS: Endel syns visst at det er «nok» Martin ødegaard etterhvert-jeg er ikke blant dem. Selv om jeg som Barcelonafan er litt lei av frasen «verdens største klubb» er jeg overbegeistret over interessen og mediadekningen for spansk fotball vi nå ser. Dette kommer til å gavne alle som liker spansk fotball!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.