Kommentar: Årets lag i Premier League 2012/2013

Spillerne har kåret årets lag i premier League sesongen 2012/2013 – ikke så veldig store overraskelser kanskje, men helt enige om en slik kåring blir man nok aldri….

Årets spiller OG årets unge spiller ble Tottenhams Gareth Bale- ikke veldig overraskende kanskje, og veldig fortjent! Bale er 3.spilleren etter C.Ronaldo og Gray som vinner begge prisene samme år!!!


Dette mener Premier League-spillerne er årets lag:

David De Gea (Manchester United),

Pablo Zabaleta (Manchester City), Jan Vertonghen (Tottenham), Rio Ferdinand (Manchester United), Leighton Baines (Everton),

Michael Carrick (Manchester United), Juan Mata (Chelsea), Gareth Bale (Tottenham), Eden Hazard (Chelsea),

Luis Suarez (Liverpool), Robin van Persie (Manchester United).

Sortert etter klubb:
4 spillere fra seriemestre Manchester United
2 spillere fra Tottenham
2 spillere fra Chelsea
1 spiller fra Liverpool
1 spiller fra Manchester City
1 spiller fra Everton

Selv reagerer jeg kanskje litt på at Suarez er med- joda, han har levert mål og innsats men en spiller med slike holdninger og en slik oppførsel på årets lag? Det klikker ikke helt for meg-men der er det vel mange som er uenige sikkert.

Det er heller ikke til å unngå at man legger merke til at Arsenal glimrer med sitt fravær-kanskje fortjent, men jeg tror nok Walcott (som prdd er på 5.plass på poengligaen i PL 2012/2013) ikke var veldig langt unna egentlig.

Det er også litt morsomt at spiller nr 1-og 3 på listen over hvor mange ganger man har blitt «rundens spiller»-med hhv 10 og 9 ganger er Rooney og Cazorla, som ikke er på rundens lag i det hele tatt!

Alt i alt ikke den mest kontroversielle listen altså, et kanskje mest kontroversielle var at endel av spillerne faktisk buet på Suarez under gallaen når kåringen fant sted igår….

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.