Keeper med briller

Da jeg var liten og sto i mål brukte jeg briller. Ikke alltid like praktisk-særlig når det regnet og man spilte på gjørmebaner, husker et par pinlige tabber som følge av dritt på brillene i barndommen ja…. Og ekstra ille var det når man fikk en suser midt i fleisen, og det får man jo av og til som keeper. Brukne briller, kjeft av gamlingene og reservekeeper som måtte inn i mål, det var like surt hver gang. Nå bruker jeg linser når jeg en sjelden gang spiller fotball og jeg må si det er synd de ikke hadde Lensstore når jeg var ung, det hadde spart meg for mye irritasjon.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.