Kan Spurs klare 3.plassen også?

Tottenham Hotspur

Tottenham

Etter City kampen:
Da er 4.plassen sirket, etter en HELT fortjent seier borte mot MAnchester City!!!! Da er CL kvalik det dårligste Spurs kan oppnå,, Deres beste plassering i Premier League!
Arsenal har en tøff derbykamp mot Fulhamn til helgen, Tottenham har nedrykksklare Burnley borte…kan det bli bronse?

********
Før City kampen
Det kan virke utrolig men det er faktisk ikke umulig-faktisk ikke urealistisk engang- at Spurs klarer å frarøve Arsenal 3.plassen i Premier League

Pr. 04.05 er Topp 5 i PL såher:

1.Chelsea 83
2.ManUnited 82
3.Arsenal 72(+38 mål)
4.Spurs 67 (+27mål)
5.City 66 (+29mål)

Spurs og City har 2 kamper igjen, Arsenal bare en. Arsenal kan altså havne på 72-75 poeng, mens Spurs kan havne på 67-73 og City 72. Arsenal har best målforskjell av de 3 og må nok tape siste kampen skal de passeres. Som de fleste vet har Spurs og City innbyrdes oppgjør igjen, på onsdag i MAnchester- og der avgjøres kampen om 4.plassen vil jeg tro.

Arsenal har ikke vunnet på 5 kamper nå, men og møter Fulham hjemme i siste kamp, et Fulham som kanskje har mest fokus på finalen i Europaligaen etterhvert men som uansett ikke kommer til å legge seg i et Arsenal (London) oppgjør. Tottenham og City har begge overkommelig motstand i siste kamp, alt avgjøres nok ni oppgjøret onsdag mellom City og Spurs- det står om 4.plassen (kanskje også 3.plassen for Spurs) og den gir altså Champions League spill. Det står faktisk om minst 100 millioner, kanskje mer for laget som klarer 4.plassen…..
Spurs

Tips:
Tottenham retrotrøye 1978 399dkk

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

1 Comment on Kan Spurs klare 3.plassen også?

  1. GO SPURS!! Tenk så fantastisk det ville være om Tottenham tok tredjeplassen fra Arsenal. Er nok rimlig sikker det bare blir ønsketenkning, men det må jo være lov etter en så fantastisk sesong som spurs har hatt.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.