Kan Haugesund slå Stabæk idag?

Fh Haugesund

FK Haugesund

ETTER KAMPEN
Viktig poeng til FKH igjen, og etter rapportene kunne de fort å tatt med seg 3 hjem til Sildabyen også. FKh fortsetter å sanke poeng og det var viktig denne runden ettersom bortimot alle lagene under også tok poeng. Jeg tror nok at Kongsvinger,Hønefoss og aqndefjord blir lagene som FKH kan håpe på at kjemper om de nederste plasseringene i år, og jo lenger det går uten at FKH er i nedrykkssumpen, jo bedre er det.

**********
Stabæk er soleklare favoritter, faktisk finner jeg odds på over 6 for HAugesund seier- det synes jeg er rart. For det første spilles ikke kampen på Telenor Arena sitt plettfrie underlag, men på en elendig Ullevaal matte, som vel bare har Haugesunds bane bak seg i kvalitet….. og der er FKH knallgoe.

Videre er stabæk ujevne og sliter med spillet, mens FKH har fått mye ut av sin jobbe-innstilling. Dessuten er skadene hos Stabæk mange, FKH stiller med bortimot toppet mannskap

Diogo, Daniel(Nannskog), Johan Andersson og Pontus (Farnerud) er det alle et spørsmålstegn ved, og det er ikke heldig, sier Jan Jönsson.

Jeg tror faktisk FKH kan klare poeng her, og med over 6 i odds på seier setter jeg noen kroner på den også.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

3 Comments on Kan Haugesund slå Stabæk idag?

  1. Jaja.. 7 spillere ute mot RBK i neste kamp, ja spill mer på kunstgress, å la dommerene i Norge fortsette med idiotdømminga si!!!

  2. Nå har jeg lest bloggposten 3 ganger og enda ikke forstått hva som trigger det spørsmålet-noen som ser det?

  3. Palette // 02/05/2010 at 2:09 pm //

    Spørsmålet er vel heller om du er en homo?

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.