John Carews pokerdebut i WSOP Main Event

John CarewJohn Carew, tidligere landslagsspiller og utenlandsproff, debuterte nylig i poker på WSOP Main Event.

John Carews detbut ved pokerbordet var så absolutt godkjent. Selv om han var shortstacked med kun 10.875 chips, kom han seg helskinnet gjennom dag 1 av Main Event.

Carew måtte takke for seg etter å ha overlevd en time med spilling på Dag 2. Utgangen hans var noe forsmedelig. Carew hadde et esspar på hånda og bettet 3 da han fikk øye på en av sine motspillere med 5-3. Etter 8-6-3 floppen endte de all-in, men dessverre gikk det ut to femmere i turen.

Blant de som deltok i Main Event var Tony Cascarino og Teddy Sheringham, hans gamle Millwall-lagkamerater. De kom seg også til dag 2, og Cascarino gjør seg nå klar for dag nummer 3.

Gerard Pique
Men blant idrettsstjerner på SWOP var det ikke bare fotballspilleren Carew som var tilstede. Gerard Pique, en spiller fra det Spanske landslaget og hos Barcelona, deltok også i Main Event. Pique kom så og si rett fra nylig avviklede Confederations Cup i Brasil, der Spania tapte finalen mot Brasil 3-0. Flere spanske spillere skal ha hatt det gøy med et slag klespoker i Brasil, i følge rapportene.

Tidligere har Pique deltatt på EPT Barcelona i 2011, hvor han i en sideturnering fikk tredjeplassen.

Etter dag 1 lå Gerard foran Carew i antall chips. Likevel måtte Carew også se seg slått tidlig på dag 2, selv om han begynte med 19.400 chips.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.