Jeg savner deg!

Nå er det riktignok en stund siden vi avsluttet i vår. Og joda-det har jo gått helt greit på en måte. Vi har jo hatt jevnlige pauser siden du kom inn i livet mitt. Jeg klarer meg liksom. Det finnes alternativer-mye fisk i havet som de sier.

Men det er noe som mangler. Sofakosen i helgene er ikke den samme, det er litt tomt rett og slett. I midtuken så jeg deg igjen-og jeg fikk klump i magen. Jeg er ikke ferdig med deg. Jeg bare vet at det kan bli enda bedre enn det var før. Lekenheten. Overraskelsene. Forventningene. Nå går jeg inn i nok en helg uten deg, og jeg vil ikke mer….

Vær så snill, gi oss La Liga tilbake på norske skjermer. Jeg bryr meg ikke om det blir TV2, Cmore, Eurosport/max eller Viasat, jeg betaler. Det har gått lenge nok nå!!!

elclasico26102013

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.