Inter-Barcelona semifinale Champions League 20.april

Mesi

Messi

Da er det endelig klart for semifinaler, og vi får et gjensyn med Inter-Barcelona- klubbene møttes 2 ganger tidligere i turneringen, kampene endte da 0-0 (Milano) og 2-0 (Barcelona). Klubbene byttet spiss før sesongen, da Barcelona byttet til seg Zlatan mot Eto og 400 millioner….. også Maxwell kom fra Inter til Barcelona. BArcelona får en litt kjip tur til Milano, da de må bruke 2 dager i buss (søndag-mandag) for å komme seg på plass i tide.

Kampstart: Tirsdag 20. april, klokken 20:45
Hvor: Milano,Italia

Lagoppstillingene er uklare enda, men for Barcelona virker ihvertfall Iniesta helt sikkert å være ute, Zlatan er usikker og samme er Abidal…. jeg tipper uansett:

Barcas lag:
Valdés – Alves, Piqué, Puyol, Maxwell – Xavi, Touré, Keita – Messi, Zlatan(?), Pedro

Inters lag:
César,Maicon, Lúcio, Samuel, Chivu, Cambiasso, Zanetti, Sneijder, Pandev, Milito, Eto’o

PS- er det bare jeg som er møkklei den anglofile mediadekningen av fotball i Norge??? Det er semifinale i Champions League, storlagene Inter og Barcelona møtes- men verken VG eller Dagbladet har ferske saker, kun TV2- men Liverpools 3-0 seier over West Ham har de fått med seg, viktige greier- tenke seg til en scoring med magen også, det spanderer vi litt ekstra spalteplass på ja…. møkkajournalister…. det kommer sikkert noe utover dagen men dette er uansett for dårlig synes jeg….

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.