Hvorfor vil dommerne ha FK Haugesund ned en divisjon?

FKH

FK Haugesund

2 kamper på rad med poeng fratatt av dommerne-har fått et, burde hatt 4 eller 6. Jeg tenkjer selvsagt på dommerne som er for feige til å blåse straffe til «storlagene» mot lille Haugesund! I Rosenborg kampen var dytten på Sørum helt klart-men der må det nevnes at RBK sannsynligvis også skulle hatt en straffe.

Men mot Molde igår var det VELDIG tydelig at her skulle hjemmelaget vinne på 16.mai, Molde måptte oppover tabellen for å holde på spenningen og FKH fikk unngjelde. Allerede etter minutter blir Sørum dratt med livtak innenfor 16-metern på vei alene mot må- som Sørum selv sier «Hvorfor i all verden skulle jeg spiulle når jeg har fri bane mot målet»- men dommeren blåser verken straffe(og dermed rødt kort) eller gir kort for filming. Uforståelig.

Og så,mot slutten av kampen er det vel Steen som delvis blokkerer et skudd med armen- det er nok ikke viljehands men med underarmen stikkende ut fra kroppen mellm ball og mål burde dommeren også der blåst straffe. Så FKH står nå med 14 poeng-det burde vært ihvertfall 17 og betydelig bedre plassering. Feigt av dommerne.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

4 Comments on Hvorfor vil dommerne ha FK Haugesund ned en divisjon?

 1. Frank Otto Olsen // 19/05/2010 at 9:03 am //

  Har heller en mistanke om at dommerne vil ha samtlige ned en divisjon, sånn at de kan beholde jobben sin. Nivået på norske tippeligadommere er generelt sett svakt, for dårlig for å dømme der de gjør i allefall. Dere nede i Haugesund er ikke de eneste som går hjem fra kampene litt oppgitt over dommerprestasjonene. Her i Tromsø har vi litt mer å juble over, men kan ikke si at det er dommernes skyld. Har sett litt for mange kamper der jeg fremdeles er sånn passe frustrert selv etter seier. Og jeg blir ikke bare oppgitt når det dømmes dårlig mot Tromsø, men synes det er like ille med dårlig dømming i TILs favør… Det skaper frustrasjon og irritasjon på banen, som i beste fall fører til dårlig stemning, og i verste fall fører til at spillere gjør stadig dummere ting og skader kan oppstå.

 2. Sindre // 17/05/2010 at 2:07 pm //

  Helt enig med deg.Molde har fått 6 poeng på rad med dommerne på Aker stadion nå.De fikk straffe, og hadde klovnen Skjerven med seg på laget hele kampen mot Aafk.I går fikk de dommerhjelp mot lille Haugesund.Den første situasjonen var frispark og rødt kort.Handsen på overtid var soleklar straffe.Tragisk…

 3. Du har nok rett, Sørum faller vel innenfor men holdingen er utenfor-rødt kort er det uansett.

 4. men dommeren blåser verken straffe(og dermed rødt kort) eller gir kort for filming. Uforståelig.

  Utfra kun å ha sett på videon å dømme så skjer vel nedrivingen utenfor 16 meteren?
  Samme hvilket land og liga så dømmer desverre dommerne partisk. hadde alle dømmerne vært som (han flintskalla italieneren collina)så hadde fotball vært en mye rettferdigere idrett.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.