Hattrick av Nicola Djurdjic for Helsingborg

Fh Haugesund

FK Haugesund

Nicola Djurdjic som gikk til svenske Helsingborg i sommer etter lang tid med mye overgangsrykter scoret igår et ekte hattrick for sin nye klubb. Helsingborg-som stillte uten en rekke spillere deriblant også Djurdjics tidligere lagkompis Thomas Sørum- vant kampen 4-0.

Djurdjic som var involvert i en rekke overgangsrykter før han gikk til Helsingborg er på lån til januar 2013 for den svenske klubben- som har opsjon på kjøp. Prisen avhenger bla av Europasuskessen, og med spill i Europaligaen som de er kvalifisert for nå vil prisen bli på ca 10 millioner ifølge Haugesunds Avis, kjøper ikke Helsingborg Djurdjic har han kontrakt til 1.januar 2015 med FKH, men jeg anser et kjøp som meget sannsynlig om han fortsetter å putte mål som han gjorde i FKH…

Som FKH supporter er det selvsagt trist å se Djurdjic score for en annen klubb, men Djurdjic har alltid gitt alt for FKH, og jeg synes også måten han gikk til Helsingborg på- altså ved å FORLENGE kontrakten med FKH og så gå på lån med opsjon for kjøp viser at dette er en spiller som vet hvor han «kommer fra» som de gjerne sier. All lykke ønskes videre i Helsingborg Djurdjic, og du er velkommen tilbake om det blir aktuelt!!!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.