Greit utgangspunkt for Rosenborg

Rosenborg

Rosenborg

Rosenborg vant 2-1 over FC København i første oppgjør i siste kvalifiseringsrunde til Mesterligaen. Målene ble scoret av Iversen og Henriksen, og det så lenge ut til at RBK skulle få et meget godt utgangspunkt med seg til Parken. Men FCK hadde flere store sjanser og ga aldri opp, og mot slutten av kampen fikk de det viktige bortemålet da Iversen ikke klarte hindre Grønkjær å score på en corner.

Kampen var meget spennende, og det kunne fort være mange flere mål, begge lag misbrukte store sjanser. FCK skulle nok også hatt et straffespark etter at ballen gikk i handa til iversen innenfor 16-meteren i 2.omgang.

Meget lovende at spillere som Henriksen og Bakenga spiller disse kampene (Bakenga som innbytter) og viser at de har noe å bidra med, Henriksen scoret og Bakenga hadde flere gode forsøk den tiden han var innpå.

Det blir veldig viktig for RBK å score i bortekampen neste uke, da jeg anser det som sannsynlig at FCK klarer å putte minst et hjemme. En ting er sikkert, det blir veeeldig spennende!!!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.