Gerrard utestengt mot ManU?

Dersom FA mener at dommeren ikke så hele hendelsen igår, der Gerrard angriperen spiller med albuen i bakhodet/nakken, går det mot 3 kampers utestengelse for Gerrard. Det vil etter min mening være helt på sin plass. Jeg så episoden 4-5 ganger på Tv igår/idag morges og jeg er ikke i tvil- Gerrard gjør det der med vilje- han kunne neklte å lagt hånda mot ryggen hans istedet dersom han bare ville ha ham vekk, men velger helt bevisst å løfte opp albuen. Kan godt forstå at Brown ble forbannet.

Dommeren ga Brown frispark men kan umulig ha sett hendelsen skikkelig- dersom han mener det er frispark og han ser det er albuen må han jo gi rødt kort, dommeren har nok trodd det var en dytt i ryggen.

Ufint av Gerrard som utenom enkelte dive pleier å være en tøff men fair spiller.
Liverpool vant forøvrig kampen 4-1

Hva mener Du? Bør Gerrard utestenges?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

13 Comments on Gerrard utestengt mot ManU?

 1. Bjørn Haugland // 20/03/2010 at 1:55 am //

  HARALD!! Hvis du er over 12 år i hodet ditt, så blir jeg meget overrasket!(quote)

  Du er stereotypen på en united supporter! Drittslenging istedet for saklig diskusjon.

  Du kan virkelig ikke sammenligne denne situasjonen med rio ferdinans albue mot craig fagan, om jeg ikke husker feil så sto ferdinand med ryggen til fagan og bare måkket til.

  Som jeg sa tidligere(som du tydeligvis ikke har fått med deg) så er jeg skjønt enig i at gerrard burde dyttet unna mot ryggens istedet.
  Brown kommer med albuen først(etter han obstruerer gerrard og da svarer gerrard med samme mynt. Er det rett?, NEI! Kvalifiserer dette til 3 kampers karantene?, NEI.

  Dere er bare LIVREDDE for at gerrard skal spille mot Manu på søndag og banke dem for 4. gang på rad og det hadde vært så fantastisk deilig for dere å se kapteinen vår sitte på tribunen, men slik blir det ikke…

  Skjønner egentlig ikke hvorfor jeg gidder å diskutere dette, jeg trodde jeg hadde lært for mange år siden at det ikke nytter å diskutere med idioter, de bare drar deg ned til deres nivå og slår deg med erfaringen.

  All diskusjon rundt omkring går på retorikk og evnen til å skrive godt kontra FAKTA. Desverre.

  God natt, god helg og god kamp. Måtte den beste vinne(for 4. gang på rad)

 2. «man har alltid noe å “ta” poolsupportere for i en diskusjon om filming etc. sånn sett er det jo fint med en slik klovn, som skal være idol og forbilde.» Jævla idiot… sett nok av dives på Manu opp igjennom tidene mr.hykler… å bortsett fra ett par dives er gerrard en hard, men fair spiller… eneste grunnen til at ferguson raser i media er jo bare fordi han er en usakelig hissipropp som ikke vil at gerrard skal spille mot manu. Er nesten litt små komisk å se på hvordan ferguson raser i media hver gang en liten ting går imot Manu, men når en avgjørelse går i hans favør holder han kjeft.. flott fyr..
  Se godt etter, brown bryter banen til gerrard bevist forså og bevist løfte albuen bak.. hvorfor syter ingen på han? Brown er jo så ufyselig selv(snakker om andre situvasjoner, ikke bare denne) at gerrard godt kunne tatt lit ekstra i..

 3. Thomas // 16/03/2010 at 8:14 pm //

  Nå er jo forsåvidt Brown en ganske så ufyselig spiller, så om man kan si det slik, så var det egentlig litt «fortjent» at han fikk av samme mynt tilbake!

 4. Harald // 16/03/2010 at 7:59 pm //

  Bjørn Haugland!! Hvis du er over 18 år i hodet ditt, så blir jeg meget overrasket! Jeg er enig i at Brown oppsøker Gerrard i et forsøk på å hinde Gerrard i å storme i angrep. MEN, at Gerrard er til de grader ufyselig ved å løfte albuen og smelle den i bakhodet til Brown, er det ingen som helst tvil om. Uansett hva Brown «kunne» ha gjort, så er ikke dette holdbart i det hele tatt. Hvis ikke Gerrard blir utestengt i 4 kamper som Rio Ferdinand ble, så må FA ta seg selv i nakken.

  Harald.

 5. Jeg har jo et ? i overskriften dr- FA har nå bestemt at de ikke vil forfølge saken, så Gerrard får med seg storoppgjøret 🙂

 6. Andreas // 16/03/2010 at 4:47 pm //

  syns det er veldig synn at dei går tilbake å gir utenstengelser på en situasjon som dommer ikke så…

 7. gerrard skifter jo retning for å komme mot brown, for så å druse albuen i brown. makan til usympatisk og usportslig spiller skal man lete etter. nesten synd at en så god spiller skal havne i så mange kontroversielle situasjoner sesong etter sesong. man har alltid noe å «ta» poolsupportere for i en diskusjon om filming etc. sånn sett er det jo fint med en slik klovn, som skal være idol og forbilde.

 8. Jeg er ikke uenig i at det er obstruksjon, men når det gjelder albuen får vi være enige om å være uenige tror jeg. Enten det eller så må jeg opprettet et forum til siden her 😀

 9. Bjørn Haugland // 16/03/2010 at 2:22 pm //

  Se hvordan Brown ser etter hvor gerrard er før han skjærer inn for å hindre han. OBSTRUKSJON

  http://www.youtube.com/watch?v=wtksxQSNmYU

 10. Bjørn Haugland // 16/03/2010 at 2:15 pm //

  Nei det blir det ikke… Det blir som om du kolliderer i noen som bryter vikeplikten(brown`s obstruksjon) Det er ikke din feil, altså frispark til pool.

  Jeg er derimot enig i at gerrard kunne dyttet han i ryggen istedet men der er det nok frustrasjon fra gerrard sin side at han blir hindret i løpet sitt. Albuen er uansett ikke spesielt stygg siden det ser ut som om det er mer for å beskytte seg selv mot brown`s albue.

 11. Blir ikke det som å skylde på bilen foran når man kjører i rævva på noen B 😉
  Slik jeg ser det kan gerrard fint unngå dette ved å dytte Brown i ryggen, jeg kan ikke se nødvendigheten av å løfte albuen opp i hodehøyde.

 12. Bjørn Haugland // 16/03/2010 at 11:52 am //

  Hvis man ser godt etter(som mediene ikke gjør) så løper ikke Gerrard og Brown om kapp, gerrard er på løp fram mot situasjonen mens Brown er på kryssløp og prøver bevisst å hindre Gerrard å komme i posisjon. Dette er en klar obstruksjon og frispark til liverpool!

  Når man ser det så ser man også at Brown løfter albuen sin først og Gerrard må bryte for å komme forbi Brown som altså prøver å hindre løpet. Hadde Gerrard holdt armene nede så hadde han selv fått Brown`s albue mitt i halsen eller i fjeset.

 13. Trygve // 16/03/2010 at 10:26 am //

  Spisser får slike albuer i nakken og ryggen HVER eneste gang de prøver å ta imot en høy ball med ryggen mot mål. Jeg skal vedde på at John Terry og co er helt blå på armene etter all julingen de gir. Jeg liker ikke det heller da, rett skal være rett, men da snakkes det som regel om gode stoppere som er tett oppi ryggen på spissene og ikke om albuer eller grisespill.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.