Fotballreise Munchen

München er hovedstaden i den tyske delstaten Bayern, og med sine 1.4 millioner innbyggere (ca 4 med forsteder) er det bare Berlin og Hamburg som er større i Tyskland. Byen ligge rlangt sør i Tyskland og har en lang og rik historie. Byen er kjent som en av verdens viktigste teknologibyer og har et rikt forsknings og industrimiljø, mest kjent er kanskje den tyske bilgiganten BMW som har sitt hovedsete i byen.

«BMW building munich» av Benutzer:Fantasy - Benutzer:Fantasy. Lisensiert under Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 via Wikimedia Commons

«BMW building munich» av Benutzer:Fantasy – Benutzer:Fantasy. Lisensiert under Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 via Wikimedia Commons

Munchen har svært gode forbindelser til resten av Tyskland og Europa med både fly og tog, og kollektivtrafikken i byen er også godt organisert noe som gjør det enkelt å reise rundt. Det er utrolig mye å se i Munchen- kultur, parker, historiske bygninger og moderne arkitektur for å nevne noe- her er det ikke noe problem å fylle tiden mellom fotballkampene.

Munchen er hjembyen til fotballagene 1860 Munchen og Tysklands fotballstolthet Bayern Munchen, den tyske giganten som har dominert Europa store deler av de siste årene. Lagene deler gigantstadionen Allianz Arena som har en kapasitet på ca 66 000, stadionen ble oppført til fotball VM i 2006 er en av de flotteste stadionene i verden.


Fotballbilletter Europa

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail