Fotballreise Madrid

Madrid er Spanias hovedstad og største by. Byen har rundt 3.3 millioner innbyggere, mens Madrid med omkringliggende områder har rundt 6.5 millioner. Madrid er en vakker by med blant annet store kulturelle tradisjoner, fotballklubben Real Madrids hjem, og har også et svært livlig uteliv.

Real Madrid-Santiago Bernabeu

Real Madrid-Santiago Bernabeu

Madrid er et fantastisk reisemål som byr på svært mye. Både innen kunst og kultur, arkitektur, musikk og natteliv er det severdigheter og opplevelser på rekke og rad. Det er derfor lett og forstå hvorfor byen er populær for turister fra hele verden.

For fotballelskere er Madrid en av de aller ypperste reisemålene i verden. Hele fire lag fra den øverste divisjonen holder til der, og det mest kjente er uten tvil Real Madrid, mens de andre er Atletico MAdrid, Getafe og Rayo Vallecano. Med så mange lag i den øverste divisjonen i en og samme by er det stor sjans for å kunne få med seg en kamp når man er i byen i fotballsesongen! Et must for alle som er glad i fotball er en tur til Reals storstue, Santiago Bernabeu. Hvis det ikke er kamp når man er i byen kan man også få en guidet tur av stadion eller besøke klubbens museum. Nå har vi også en nordmann- Martin Ødegaard i verdens største klubb, nok en grunn til å besøke den spanske hovedstaden!


Fotballbilletter Europa

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail