Fotballreise London

Stamford Bridge Chelsea Foto:inkiboo/wikimediacommons

Stamford Bridge Chelsea Foto:inkiboo/ wikimediacommons

London er i manges øyne den aller mest spektakulære og interessante storbyen i Europa. Hovedstaden i Storbritannia er også Europas største by, med et folketall som varierer mellom 8 og 14 millioner, alt etter hvord stor del av forstedene man tar med i beregningen. Grunnet byens enorme areal og folketall, er det naturlig at London er en

Emirates Stadium Arsenal Foto:wikimediacommons

Emirates Stadium Arsenal Foto:wikimediacommons

ledende by på en rekke områder.

De utallige mulighetene, byens energi og multikulturelle atmosfære er noen av årsakene til at den er et svært populært reisemål for alle typer turister. I tillegg er det enkelt og billig å komme seg til London fra de fleste norske byer. Det går direktefly fra så godt som alle de store norske byene, både med billigselskaper som Ryanair og andre.

White Hart Lane Tottenham Foto:inkiboo/wikimediacommons

White Hart Lane Tottenham Foto:inkiboo/ wikimediacommons

For mange, og spesielt her i Norge, er London et mekka for fotball. De mest kjente og populære klubbene i byen er Arsenal, Tottenham og Chelsea. I tillegg til disse finnes det flere andre klubber som Fulham, QPR, West Ham, Charlton, Crystal Palace, og Milwall, samt mange mindre.

Stadionnavn som White Hart Lane, Stamford Bridge og Emirates klinger godt i norske ører, og tusenvis av nordmenn besøker disse stadionene hvert eneste år! De største klubbenes kamper er ofte utsolgt så det lønner seg å kjøpe billett i god tid. Hos de mindre klubbene er det langt enklere, og disse har ofte en vel så god stemning som de store klubbene.


Fotballbilletter Europa

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail