Fotballreiser til England-billigst mulig

england England

Stadig flere nordmenn reiser til England for å se fotballkamper. Det å se favorittlaget sitt fra en tribune sammen med tusenvis av andre supportere gir en helt annen opplevelse og glede enn fra en sofa hjemme i sin egen stue. Noe som nok en av grunnene til at slike fotballturer stadig blir mer populær. Relativt lave priser på fly og overnatting er nok en annen.
For en uforglemmelig helg på Old Trafford for å se hjemmelaget Manchester United (som vi har valgt å bruke som eksempel) slå sine motstandere trenger nemlig ikke å bli så dyrt. Særlig ikke hvis du bruker litt tid på planlegging før avreisen.

Før avreise
Det første man bør gjøre er å sjekke når kampen du vil se avvikles og sikre deg billetter til denne. Internett er nok det beste verktøyet til dette bruk. Det finnes mange aktører på markedet hvor du kan bestille alt fra bare billetter til selve kampen, til komplette fotballturer med fly, kampbilletter og overnatting. Og i mange forskjellige prisklasser selvfølgelig, alt etter hva du fortrekker av standard. Et lite tips kan være å sjekke ut priser fra svenske tilbydere også. Det kan være penger å spare på det.

Reise
Det viktigste er å få sikret seg billetter til selve kampen, for det å komme seg til Manchester får man alltid til på et vis. Manchester har en stor internasjonal flyplass og flere flyselskap flyr dit fra norske byer. Fra flyplassen til Old Trafford kan du beregne 40 til 50 minutter med tog. Fra sentrum av byen og til stadion tar togturen 10-15 minutter.

Et annet alternativ kan være å fly til Liverpool og ta buss eller tog der ifra. Regn en drøy time fra Liverpool til Manchester. Noen ganger kan London bli det den billigste alternativet å fly til, men husk da at det blir en del ekstra tid på offentlige transportmidler i tillegg.
Ikke bare tar toget fra London Euston drøye 2 timer til Manchester, men du må også beregne tid fra flyplassen til togstasjonen. Husk også at togpriser i England kan være høye. Dog blir billettene som regel vesentlig billigere dersom du bestiller togtransporten i god tid før du skal reise, men selv da bør du se på total reisekostnad før du bestemmer deg. En annen ting å tenke på er hvor mye av fotballhelgen du egentlig vil bruke på reisen. Togpriser og togruter i England kan du finne her.

Overnatting
Manchester har et stort og variert utvalg av muligheter for overnatting. Fra billige Bed & Breakfast steder, til de dyreste luksushotell. Men vær klar over at når populære fotballkamper avvikles kan strømmen av tilreisende være stor, og Manchester er jo hjemby for to populære lag, så pass på at overnatting er bestilt i god tid. Dette gjelder også ved andre store arrangementer i byen.
Det kan også være betraktelig billigere å bestille et firemannsrom enn fire enkeltrom, dersom dere er flere som reiser sammen.
Som du ser så er det ingen umulighet å spare penger dersom man er litt forberedt før man reiser. Og skulle du ønske å bruke disse pengene du sparer på noe fotballrelatert så tilbyr Old Trafford både omvisning på stadion, og en suvenirbutikk med over 800 forskjellige produkter.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.