Fotballmoros tippeprosjekt Sassuolo vs Milan Serie A 12.januar

Get rich or have fun trying....

Get rich or have fun trying….

Som mange andre fotballinteresserte liker også jeg å tippe, særlig på kamper jeg skal se. Jeg skal prøve meg på et aldri så lite tippeprosjekt her på Fotballmoro.no i 2013 og se om det kan inspirere meg til bedre tipping, og kanskje gi litt underholdning og tips til andre.

Jeg kommer til å gjøre dette enkelt- føre spillte penger, penger vunnet og resultat-samt tilbakebetalingsprosent TBP da selvsagt. Har tidligere klart en TBP på 98% over et år, men målet må vel være over 100 og gevinst???

Summene jeg spiller for er relativt små, dette er for moro og underholdning. Spill jeg ikke rekker å poste her før de spilles telles ikke med i regnskapet.

Sassuolo vs Milan B odds 1.68 Unibet 400
Sassuolo vs Milan B-1 odds 285 Unibet 200
Balotelli scorer odds 2.20 ComeOn 200
Kaka scorer odds 2.95 Unibet 200
Antei får kort odds 2.80 Unibet 200

Kampstart 20:45 på kanal Canal9

Sassuolo:
3-5-10 totalt, UTTTT siste 5
Hjemme 2-1-5, VTVTT siste 5 hjemme

Milan:
5-7-6 totalt, VUUTV siste 5
Borte 1-4-4, TUVUT siste 5 borte

Skjader/fravær:
Sassuolo: Terranove(D),Acerbi(D), Alexe(A), MAsucci(A), Bianco(D)
Milan:Abate(D),, Birsa(M), Shaarawy(A), Constant(D), Muntari(M)

Full overiskt skader/målstats osv gratis preeview idag her:
http://leaguespy.com/preview.php?id=27946&a=17919

Balotelli/Kaka:
Balotelli ryktes vekk, var ikke med fra start sist kamp-har 6mål/13kamper på tross av en litt skuffende sesong sålangt. Kaka blitt stadig bedre etter at han kom tilbake fra Real MAdrid, har 5mål/12kamper-scoret 2 sist kamp mot Atalanta.

Antei-har 2gule+et rødt(dobbelt gult) på sine 11kamper, får mye å gjøre idag og urutinerte kollegaer rundt seg også. Kan bli en tung dag på jobb tror jeg!

Konklusjon:
Begge lag med endel sentrale skader, men stor forskjell i bredden her- er ikke utenkelig at f.eks Ariaudo som ikke har spillt Serie A sålangt denne sesongen må starte i forsvaret for hjemmelaget…. Milan levert voldsomt under forventninger sålangt, men har plukket 10poeng siste 7 kampene og det er i slike kamper som dette de MÅ ha 3p skal de klare Europaspill(CL er nok for langt opp). Sassuolo hadde en ok «midtperiode» senhøstes men nå er det helsvart med 4 strake tap-de har ikke scoret siden 2-2 kampen mot Cagliari 1.desember! Sliter også med skader de har dårlig stall til å takle, særlig i forsvaret.

HAdde det ikke vært Italia hadde jeg kjørt enda tyngre innsatser slik ståa er før kampen, men klok av skade holder jeg det moderat…

REGNSKAP 2013
Spillt:159900
Vunnet:151220
TAP/GEVINST:-8680
TBP:93%

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.