Fotballmoros oddstips West Bromwich Albion vs Everton 20.januar PL

Get rich or have fun trying....

Get rich or have fun trying….

Som mange andre fotballinteresserte liker også jeg å tippe, særlig på kamper jeg skal se. Jeg skal prøve meg på et aldri så lite tippeprosjekt her på Fotballmoro.no i 2013 og se om det kan inspirere meg til bedre tipping, og kanskje gi litt underholdning og tips til andre.

Jeg kommer til å gjøre dette enkelt- føre spillte penger, penger vunnet og resultat-samt tilbakebetalingsprosent TBP da selvsagt. Har tidligere klart en TBP på 98% over et år, men målet må vel være over 100 og gevinst???

Summene jeg spiller for er relativt små, dette er for moro og underholdning. Spill jeg ikke rekker å poste her før de spilles telles ikke med i regnskapet.

Lukaku scorer første/siste odds 6.1/6.1 ComeOn 100/100
J.Olsson får kort odds 4.25 Unibet 200
Y.Mulumbu får kort odds 3.75 Unibet 100

kampstart kl 21:00 TV2 sport premium

Litt kjappt om kampen:
Dette er to lag som er veldig kjipe på mål begge veier hjemme/borte. WBA har i snitt 1.2 for/imot hjemme, Everton har i snitt 1.3/1.0 for/imot borte.
O2.5 er hhv 30% hjemme for WBA og 40% borte for Everton. Underspill kan vurderes. Siste 5 innbyrdes er 4 under 2.5. WBA har 3-3-4 hjemme, Everton 4-5-1 borte.

Lukaku:
8mål/16 kamper sålangt, den klart mest målfarlige mannen på banen idag etter min vurdering. I en kamp hvor mye tyder på lite mål ser jeg på første/siste som mer spennende enn ren målscorer (fås forøvrig til 2.55 Nordicbet nuh).

J.Olsson/Y.Mulumbu får kort:
Har hhv 7gule/20kamper og 5gule/20kamper for hjemmelaget, skal bryne seg på Lukaku og det er ingen lett mann å holde unna ball og målsjanser.

REGNSKAP 2013
Spillt:164900
Vunnet:156580
TAP/GEVINST:-8320
TBP:93%

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.